reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Ja do mojej spacerówki włożyłam Lalunie, a ta sie rozłożyła i niechciała wyjść później:-D:-D:-D

Aniuu ja w każdym wózeczku miałam regulowany podnóżek wiec Ci nie doradze;-)

Ja wczoraj próbowałam złożyć wózeczek i schowac pod łóżko ale niestey stelaż niewszedł wiec musi stac rozlożony:-p

reklama
Myślę, że tu chodzi o to, że jak dziecko zaśnie, to mu wiszą nóżki :confused:.Trudno mi coś doradzić, bo ja miałam we wszystkich wózkach regulowany podnóżek, a gondoli używałam ok pół roku. Na wiosnę przesiedliśmy się do spacerówki, Martynka wtedy jeszcze przez większość czasu leżała. Ja bym po porostu sprawdziła jak duża jest ta powierzchnia leżąca w spacerówce.

Aniaa, wiesz co, ja używałam gondolki do 8 miesiąca potem przesiadka do spacerówki bez regulacji podnóżka i powiem ci szczerze, że dla mnie nie był to jakiś masakryczny problem, nie dyndały jej jakoś tragicznie nóżki, gdybyś o tym nie napisała pewnie nawet nie zastanowiłabym się nad tym:confused: Może to tez zależy od potrzeb i założeń używania wózka bo my z reguły- auto, a jak na miasto, to kwestia drzemki pół godziny... jak wychodziliśmy na nogach, to zwykle z wyspanym dzieckiem wiec nie był to moze z tego względu dla nas żaden problem.
Teraz, Laura za chwile kończy 2 latka i dobrych 4 miesięcy nawet na miasto nie bierzemy wózka, bo drzemki ma uregulowane i ma mega frajde jak idzie sama chodnikiem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej hej !! a oto nasz wózeczek, który wreszcie odebraliśmy ... tu jest wersja spacerowa, ale gondloke też mamy (mam nadzieję, że nie będzie zbyt mała...)
No i jeszcze te ogrodniczki ;-) nie mogłam się powstrzymać ;-) buciki to już prezencik jaki dosyaliśmy.

Załączniki

• DSC08428.JPG
    DSC08428.JPG
    83,2 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC08430.JPG
    DSC08430.JPG
    108 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC08432.JPG
    DSC08432.JPG
    105,8 KB · Wyświetleń: 45
Aniaaa śliczniutki pojazd i kolorek miodzio:tak::tak::tak: Małemu bedzie wygodnie. Ogrodniczki tez pierwsza klasa. Ja tam lubuje sie własnei w takich ciuszkach. Mój smerf troche tego ma:-p

hej hej !! a oto nasz wózeczek, który wreszcie odebraliśmy ... tu jest wersja spacerowa, ale gondloke też mamy (mam nadzieję, że nie będzie zbyt mała...)
No i jeszcze te ogrodniczki ;-) nie mogłam się powstrzymać ;-) buciki to już prezencik jaki dosyaliśmy.

Ania, ale śliczny, a jakiej to firmy????

reklama
Do góry