reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Dokładnie a jak już coś się dostało, to człowiek cieszył się jak nic tzn mówię o rodzicach bo ja jako brzdąc zbytnio nie pamiętam łóżeczka swojego ale zabawki tak :-D

reklama
Jeszcze troszkę rzeczy chciałabym umieścić w pokoiku.
Myślałam o jakichś obrazkach czy naklejkach na ścianę, może kotki gipsowe kolorowe.
Prosto zrobić i dość szybko.

A poza tym chciałabym kupić firaneczki w zwierzątka - widziałam śliczne w żyrafki i słoniki.
Zastanawiam się nad kwiatkami do pokoju - czy można umieścić czy nie?????

Ja sobie własnie przypomniałam o samolotach. Zawsze mi sie marzyło ze jak bede miała synka to powiesze na żyłkach pod sufitem(ewentualnie żyrandolem) klejone modele samolocików:tak: I własnie dzis zamierzam zakupic z 2 moze 3 modele i zobaczyc jak to bedzie wyglądało:-p

Ja sobie własnie przypomniałam o samolotach. Zawsze mi sie marzyło ze jak bede miała synka to powiesze na żyłkach pod sufitem(ewentualnie żyrandolem) klejone modele samolocików:tak: I własnie dzis zamierzam zakupic z 2 moze 3 modele i zobaczyc jak to bedzie wyglądało:-p
Swietny pomysł! Mój M bardzo lubi kleiś modele może będzie uczył tego synusia a taki pokoik z ich dziełami wyglądałby super!:rofl2:

No czarna moze to ciekawie wygladac:tak:
Moj tez kiedys mial takie zamilowania ja tego nie widzialam ale mi opowiadal jak sie bawil w klejenie kawaleczek po kawaleczku i tez mial wsio pouwieszane albo poustawiane:tak:
A z jak pasja mi to opowiadal jak w kabinie wszystko kleil i malowal kazdy szczegol musiam dopracowac:tak: cieszy mnie to bo fjnie jak ma sie jakies zainteresowania a nie kombinuje gdzie i z kim zabalowac
ja bym cierpliwosci nie miala:no:

Patrycja, baaaardzo fajny pomysł!!!!!!
Więc tak - to jest łóżeczko Sebastianka

A to są jaśniutkie mebelki w pokoiku.

Ściany w pokoju mają leciutki fiolecik a na zdjęcia nie oddają tego.
Madzia, pozazdrościć tylko, że wsio masz na przyjście Maluszka :tak: Łózio pierwsza klasa. Fajnie, że Synuś ma swój kącik :tak:

reklama
Ciesze sie dziewczyny ze wam tez sie podoba mój pomysł. Tylko ze u nas to ja sie tym bede zajmowac:-p Moj M kiedys chciał zostac pilotem ale niestety przez wade wzroku marzenia nie były realne:-(moze synkowi sie uda:-)
A wiec kupiłam dwa modele. Ale pan w sklepie w sklepie zaproponował mi całkiem cos innego. Tez modele do złozenia ale drewniane:cool2: hmmmmm az jestem ciekawa co mi z tego wyjdzie:-p jak cos sie uda to sie pochwale;-):cool2:

Ostatnia edycja:
Do góry