reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Czarna bardzo fajny pomysł.

Mój tata z zamiłowania skleja i składa modele samolotów i statków - już wyobrażam sobie maleńkie rąsie wnusia trzymające TITANICA :-D

Ja narazie mam przy żyrandolu w pokoju małego - takie dzwonki aniołki:

reklama
Madziu te dzwoneczki tez mi sie strasznie podobaja ale dzwieki juz nie:-p

Hehe to dziadek bedzie musiał ostro pilnowac kolekcji:-D:-D u mnie na szczescie beda tylko te dwa no moze jeszcze jeden dokupie. Tak tylko do ozdoby powieszone:tak:

Kubusiowe łóżeczko skręcone:-) Aby trzeba będzie jeszcze pościel ubrać, ale to jak się rozdwoję:tak: Czyli prawie wszystko gotowe, mogę rodzić;-)
00000001

Antuanet super łóżeczko, od razu z szafką i przewijakiem :-) Tez ogladałam podobne, ale w koncu zamowilismy "standardowe" z szuflada :-) No to kącik dla malucha masz gotowy, mozesz sie szykowac do porodu, he he :-D

Więc tak - to jest łóżeczko Sebastianka

A to są jaśniutkie mebelki w pokoiku.

Ściany w pokoju mają leciutki fiolecik a na zdjęcia nie oddają tego.

Madzia pokój Sebastianka rewelacyjny!!!! Bardzo podobają mi się te jasne mebelki i już tak wszystko ślicznie przygotowane, no i piękna pościel :tak::tak::tak:(czy to może z firmy feretti?)

Czarna bardzo fajny pomysł.

Mój tata z zamiłowania skleja i składa modele samolotów i statków - już wyobrażam sobie maleńkie rąsie wnusia trzymające TITANICA :-D

Ja narazie mam przy żyrandolu w pokoju małego - takie dzwonki aniołki:
Ja dzwoneczki mam w każdym pokoju, ponoć przyciągają pozytywną energię zgodnie z feng shui. :cool::cool:

Kubusiowe łóżeczko skręcone:-) Aby trzeba będzie jeszcze pościel ubrać, ale to jak się rozdwoję:tak: Czyli prawie wszystko gotowe, mogę rodzić;-)
Fotoalbum.eu - Antuanet (1)
Ajjj przepraszam, podwójnie mi si kliknęło....A żaba coś nie działa.
Anteka fajniusie łózeczko i ciekawe rozwiązanie z tą półką i szufladami :tak::tak::tak:

Wiolu tak tej firmy :-D
A dzwoneczki dostałam na urodzinki od psiapsiółki zaraz po stracie.
Wiec wiszą sobie w pokoiku i teraz będą opiekowały się moim skarbem.

Co do firmy Feretti to jest ok - widziałam nawet ich wyroby w Smyku - mam jeszcze taki śpiworek do spania tej firmy - oto focia:

reklama
Do góry