reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

magdziunia pokoik prześliczny :-):-) Mi dokładnie wyszedł taki sam kolor ścian w pokoiku Kacperka :-) Planuje też dać aplikacje na ścianę tylko że z Kubusiem Puchatkiem :-) zastanawiamy się czy nie złamać jeszcze tego koloru dodatkowo jakimś innym kolorem bo nawet przez szybę w drzwiach przebija taki intensywny kolor na zewnątrz. Jeszcze efektu dodaje to że zawsze z tamtej strony przez cały dzień słońce wpada przez okno i jest totalna żarówka :cool2:

reklama
Dzięki bardzo - ciesze się, że i Wam się podoba.

Marma u nas są dwa kolorki - jeden jest taki raczej chłodny bo rozmyty wrzos a drugi to pole kukurydzy.
Z początku jakoś nie wyobrażałam sobie jak to będzie ale wyszło fajnie.
Bardzo dużo dały te aplikacje - ożywiły jeszcze dodatkowo ściany.
Myślałam o aplikacjach z filmu Cars i Kubuś Puchatek - ale wybraliśmy takie.

Uleńko dzięki - jak patrzę na zdjęcia pokoików, to czuję taką magię.
To bardzo miłe uczucie patrzeć i patrzeć.
Szykowanie dla największego skarbu na świecie takiego miejsca, w którym będzie czuło się bezpiecznie jest ważne.

reklama
Ja to zawsze poniewczasie :baffled:

Magdziunia pokoik Sebastianka wygląda rewelacyjnie!! I ten kolor, i aplikacje na ścianach, no po prostu super! Aż zazdroszczę niuniowi takiego ślicznego kącika :-D

Wiolu tak tej firmy :-D
Co do firmy Feretti to jest ok - widziałam nawet ich wyroby w Smyku - mam jeszcze taki śpiworek do spania tej firmy - oto focia:
Też kupiłam ich pościel (właściwie teściówka ;-)), a śpiworek fajny, może i ja dokupię, albo poczekam na Twoje opinie, jak już go przetestujesz ;-):-p.

Do góry