reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Śliczności naprawdę.

Gosiu ja też już kuszę łóżeczkiem, zabawkami, kocykiem z Kubusiem Puchatkiem a ten mój uparciuch siedzi i siedzi.

Pati łóżeczko jest śliczne a pościel cudo.

I co pozostało czekać.

reklama
GOSIU sliczne loze dla RADKA :-)
PPATQA normalnie jak z katalogu ;-)

Dziewczyny moje tzn lozeczko Oliwi przy waszych to jest jakas nora.Mam stare lozeczko i nawet jeszcze poscieli sie nie dorobilam Mam tylko poszefki ale kupie sobie jak bedzie jakas kasa albo moze ktos mi kupi Tzn mam taka uzywana kalderke ,kocyki i spiworki I jakos to na poczatku musi byc Chyba sie Oliwia nie obrazi ?????

Gosia, Patrycja super łoża dla waszych maluchów :tak::tak:

No co wy dziewczyny, myslicie ze naszym maluchom bedzie robic roznice, jakie mają łóżeczko, jaką posciel itd?? Dla nich najwazniejsze będzie, zebysmy my były jak najbliżej nich :tak::tak: A najlepiej to im bedzie w naszych ramionach albo przy nas w łożku, a nie w ich łożeczkach, chociazby najpiekniejszych :rofl2::rofl2:

dorota na pewno się nie obrazi:)) U nas też łóżeczka dla obu chłopców używane. Jedno po jednym dziecku koleżanki a drugie po dwójce dzieci innej koleżanki. Sprawdzają sie fenomenalnie. Na razie Michał śpi i tak tylko pod kocykiem więc pościel się nie przydaje. Jeszcze ze wszystkim zdążysz:)

dorota na pewno się nie obrazi:)) U nas też łóżeczka dla obu chłopców używane. Jedno po jednym dziecku koleżanki a drugie po dwójce dzieci innej koleżanki. Sprawdzają sie fenomenalnie. Na razie Michał śpi i tak tylko pod kocykiem więc pościel się nie przydaje. Jeszcze ze wszystkim zdążysz:)

Dzieki tez tak myslalam dlatego narazie kompletu poscieli typowej nie mam Ale Oliwia nie zmarznie bo bedzie miala wiele innych rzeczy hihi

MADZIU wlasnie MILOSCI to JEJ u nas nie bedzie brakowalo Ja za nia juz bym w ogien skoczyla Tylko narazie bez brzucha co by jej sie krzywda nie stala z tego mojego skakania heheheh :-D

Ojej, dziekuje Dziewczyny!!!!!
Łóżeczko musialam kupić nowe, bo Jula swoje "zużyła" do reszty (szczebelki wypadały) :-D A poscielkę mam po Małej. Mam gdzieś ich więcej (ale gdzie???). Niestety króluje różowy i to chyba jedyny neutralny komplet :-p:-D

Dorka, mi nie robi różnicy, jakie łóżeczko, czy pościel. Naprawdę :tak::tak::tak: Takie jakie mialam, to założyłam...

Dziewczyny CUDENKA!!!!!!! Az dziw ze maluszka sie do nich nie spieszy:-p Ja tez staje przy kołysce i mowie do Samiego ze jego miejsce juz jest TAM!!!

A Ty Dorotka głupot nie gadaj bo kopa dostaniesz!!!!!

Dzieki ale ja na nie naprawde nie wydałam grosza, łóżeczko i materacyk po chrzesniaku który wolał spac w łóżku rodziców i jak miał 4 miesiące zlożyli bo im przeszkadzało. Posciel od mamy, przewijak od tesciowej, a pokrowiec na przewijak od kuzynki

reklama
Pati, ale masz super :-)
Nam nikt nie chciał takich prezentów robic :-( Sami wszystko musielismy kupic, a teraz kabinuje skad tu wziasc na bierzące wydatki, bo chyba troche przesadzilismy...
A tu rachunki do zapłacenia, Patryka studia itd., ehh...

Do góry