Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i teraz nie wiem czy Espiro gtx,czy X-Lander czy może ten najnowszy mój wynalazek Bebe Confort High Treck(ten ostani ma piękny kolor brążowo-miętowy ,ale 3 kołowy
) i podejżewam ,że tak będzie aż w końcu w lipcu będę się musiała na coś zdecydować
Myślę ,że wózek kupię przez neta dopiero w dniu kiedy wyjdę ze szpitala po cesarce. Zamówie i przecież dostawa to kwestia dosłownie 2 dni.Wcześniej przynajmniej nie będzie mi gracił w mieszkaniu a i tak nie bardzo mam gdzie go wstawić a z młodym i tak na spacerek dopiero gdzieś po tygodniu wyjdziemy.Kupiłam fotelik więc mam w czym go przetransportować ze szpitala
mam nadzieję ,że do porodu wybór już padnie na jakiś konkretny model-chyba
.Matko dobrze ,że mam tylko 3 opcje modeli a nie 10 dopiero byłaby dup.... blada 
malamii06-na pewno wybór już będzie konkretny ,będe tylko musiała kliknąc na kup tera i to wszystko :-)
maggie-Ty mnie nie straszmam nadzieję ,że do porodu wybór już padnie na jakiś konkretny model-chyba
.Matko dobrze ,że mam tylko 3 opcje modeli a nie 10 dopiero byłaby dup.... blada
![]()