reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

A85-śliczny wózio to chyba model xa -jak dobrze poznaję??? a tylko głęboki czy spacerówkę również kupiliście?

reklama
to jest model xa :) kupiliśmy też spacerówkę i fotelik maxi cosi cabriofix :)
nooo mam nadzieje, że będziemy zadowolone!
ale jest duży po złożeniu :p

Dziękuję :)))
ciekawe czy zmieści się po złożeniu do bagażnika samochodu, który chcemy niedługo kupić...:p mam nadzieje, że nie będziemy musieli kupować większego samochodu przez wózek :p

a85-jak ściagniesz kólka od podwozia to automatycznie się zmniejszy:tak:-fakt faktem,że wszystko zależy od bagażnika samochodu jaki kupicie ja mam forda mondeo kombi więc mam bagażnik jak stodoła :-D

na pierwszy rzut oka tako jumper x jest lepszy od warriora- przynajmniej dla mnie....
moja koleżanka kupiła sobie warriora - zobaczę go za 2 tygodnie

ja nie chcę dużego samochodu :p bo nie umiem parkować później,
zastanawiamy się nad bravo II, ale czy ja się tam zmieszczę ze złożonym x-landerem? :p to nie wiem!!!

reklama
Do góry