Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mlodam warioria maja u mnie wszytskie dziewczyny znajome bardzo sobie chwala i podoba mi sie jest wygodny jumpera tez maja i ani jedna nie narzeka na zaden model i jesli chodzi o jakos lepszy niz baby merc ale my musielismy patzrec na koszta.... A85 piekny wozek i ten kolor ehh:-)
a85 - ooooo no proszę jaki ten świat mały ja kupowałam wózeczek w Będzinie w Dziecięcych Marzeniach - tam dostaliśmy najlepszą cenę. To gdzie będziesz jeździła na spacerki tym pięknym czterokołowcem?
pewnie po parku sieleckim bo najbliżej, a Ty?
ile kosztowal wozek w sklepie??? bo ja wlasnie nie wiedzialam gdzie moge go tu znalezc i wkoncu kupilam przez internet,
mlodam, ja mam wariora rocznik 2011, póki co, to po domu jeździ się fajnie. Ma regulowane resory, czy jak to się zwie i koła łożyskowane. Lekko się podjeżdża pod wzniesienia np. w porównaniu z Akjax (coś takiego ma moja koleżanka) Spacerówka tez fajna, tylko fotelik od kompletu bez testów ADAC. Fotelik mozna inny wsadzić. Tu masz fotki mojego.
Ja płaciłam 1120 za samą spacerówkę, bo gondolę mamy pożyczoną. A fotelik kupiliśmy Recaro z bazą Isofix. Ja mam ładny mały park obok bloku więc pewnie tu będę najczęściej spacerować, a jak będziemy gdzieś autkiem podjeżdżać to pewnie na Kazimierz.
jej, my chyba tez nie długo złozymy naszego x-lanedra...niech troche sie wywietrzy no i chce sobie na niego popatrzec a85- a ty ile dalas za swojego xa