reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

Nikos-u mnie w Świnoujściu to takie zadup... ,że tylko 3 sklepy z wózkami a w tym dwa jednego właściciela:-( i nie można obejrzeć tych wózków na żywo ale można zamówić z tym ,że cena 100 zł. różnicy i łysek bez foli ,moskitiery itp.więc ja zamówię przez neta znalazłam stronkę gdzie wysyłka kurierem,parasolka i pościel do wózka gratis.Ja kupuję 2w1 bo fotelik już zamówiłam z bebe confort bo jest lepszy i może dziś do mnie dotrze .Tak wogóle to mąż go widział na żywca i jeździł po sklepie w Szczecinie kolorki piękne te zdjęcia z neta nie ma porównania zrobił mi jedną fotkę w sklepie dla porównania koloru już Ci wklejam.Wózek ma super opinie jest może ciężki ale za to ma przekładane siedzisko w 2 kierunkach a na tym mi zależało i jest bardzo solidnie i starannie zrobiony taki dopieszczony.Torba taka trochę nie bardzo ale ma za to sporo kieszonek.A jaki kolorek chcesz kupić?
malamii06 dzięki za doradzenie ja chyba też teraz tak bardziej w kierunku fioletu się kieruję
espiro gtx.jpg

Dziewczynki doradźcie kolor fioletowy czy zielony??????????

reklama
A ja będę mieć chłopczyka i kolor wózka jest szaro-fioletowy. Są różne odcienie fioletu i akurat w XA ten fiolet jest raczej ciemniejszy i daleko mu do różu czy lila pasującego tylko i wyłącznie do dziewczynki. Jak dla mnie mógłby być trochę jaśniejszy a i tak bym go jeszcze kupiła dla chłopca bez obaw :) Wszystko zależy od intensywności koloru.
A ten GTX wydaje mi się taki ładny śliwkowy :) mi tam się podoba :)

LANA dla dziewczynki to bardziej fioletowy kolor.
Natomiast wybierz taki kolor jaki Tobie się bardziej podoba no i żeby praktyczny był.
Ma nam służyć kilka dobrych lat.

Pozdrawiam

Nikos, ładnych kilka lat?:-D Proszę Ciebie, ja swojego wielofunkcyjnego pozbyłam się jak Li miała jakoś 7 miesięcy i przesiadłam się na lekką spacerówkę(typu parasolka).

LANA, mi się te dwa kolory podobają jednakowo. A czy fiolet bardziej dziewczęcy? Co za różnica - miałam wózek amarantowy, kołderkę różową, a i tak mnie się pytali czy to córka czy synuś :-D

Marcelina -ty to jak walniesz tekstem to normalnie wysiadam :-Daż sie popłakałam ze śmiechu ,jeszcze się zanoszę "oczojebny"-no nie mogę :-D.

też mi się wydaje,że bardziej chyba praktyczny fiolet ,bo ciemniejszy .Nawet tak sobie pomyslałam ,że samą torbę otwiera się kilka razy na spacerku i dotyka rękoma wię chyba ciągle taką jasną musiałabym prać:crazy:,o i te owady od Marceliny na tej zieleni :-D.
Powiem szczerze,że nawet mi czy mężowi przez myśl nie przeszło ,że fiolet bardziej dziewczęcy kolorek to taka śliwka więc pasuje i dla mojego synunia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry