reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

susumali bardzo mi się podoba, całkowicie mój typ, jeżeli jeszcze wymiary gondolki i siedziska są względne to ja byłabym jak najbardziej zaaa;) a są inne kolorki?

reklama
no wymiary nie sa podane, a jakie sa w porzasiu? bo przy corci nigdy nad ztym sie nie zastanawialam, kupowalam na wyglad i firme tylko hi hi

jest tylko czarny i czerwony...a no i brazowy tez, ale kurcze powoli sie na niego napalam...

Ostatnia edycja:
Tzn. średnio gondolki w wózkach mają ok 75cm długości (mniejszej nie bierz pod uwagę raczej), a siedzenie w spacerówce niecałe 50cm wysokości. Im więcej tym lepiej;) Okazja jak się patrzy:tak:

susmali, mi tez sie twoj wybór baardzo podoba,także w moim guscie. Baardzo fajowy:),a probowałaś go sobie w sklepie? dobrze sie prowadzi,podbija?

no na zywo go nie widzialam, nie wiem nawet czy tu sa, ale czytalam kilka bardzo pozytywnych opinii i tego sie trzymam

he he tak to jest z napalniem sie, jak juz sie napale to musze kupic. no i kupilam ten wozeczek, do tego fotelik samochodowy/ i na wozek oraz ten board dla starszej corci coby sobie podczas spacerow odpoczela przy wozio, no i jeszcze kupilam ten kosz Angelcare czy cus takiego na pampersy (mialam przy corci i bardzo sobie chwalilam). teraz czekam z niecierpliwoscia na wieelka paczke ...

SUSUMALI-ALE ZASZALAŁAŚ KOCHANA :-) w takim bąź razie czekamy na fotki jak już przyjdzie wielkaaaa pakaaa:-)

A my chyba juto kupimy nsze cztery kołka :D mielimsy upatrzonych kilka aukcji na allegro na x-landera a nagle wszytskie poszły do góry o 500zł. :szok: Naszczescie dzis znalazłam jedna aukcji gdzie cena jest bardzo dobra wiec chyba nie bedziemy juz zwlekac i ryzykowac i kupimy:) tym bardziej ze x-lander daje 2 lata gwarancji :)

reklama
devi a który model i kolor wybraliście?

Do mnie dzisiaj dzwoni mój M. z pracy i mówi ,że kolega ma do sprzedania wózek 3 w 1. Jest podobno w super stanie, gondola w ogóle nie uzywana bo dziecko było chore po urodzeniu. Tylko jak zapytałam o firmę to oni nie wiedzą... Podobno czarno-zielony:)
Ach te chłopy:)

Do góry