reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

NO devi to jak znaleźliscie jeszcze cos w dobrej cenie to lepiej brac,bo gadałam ze znajomym ,ktory pracuje w bobowózki czy jakos tak i mowił,ze wózki i wszystkie akcesoria mają isc stopniowo w gore i tak az do stycznia kiedy ten skok bedzie najwiekszy. Ale teraz juz tez idą duze podwyżki,wiec lepiej nie zwlekać tylko sie decydować...
Powodzenia w zakupach laski:)

reklama
o ten- x-lander xa kolor volcano:
1508424592

Oli.B co prawda przestrzegała przed tym pomaranczem...no ale nic innego nie wpada nam w oko

de´vi bierz wozek jak jeszcze tanszy, ja moj tez kupilam a, a dopiero pomyslalam, Boziu ja dopiero jestem w 4. miesiacu, ale vco tam...

tak,tak można,wiem bo miałam:). Extra kolor! ja lubie takie zywe:)! trzeba rozweselać sobie otoczenie kolorami:):). Fajowy. Ja tez miała xa-świetnie sie sprawował i jak bym miała teraz jedno dziecko to tez bym wybrała x landera,bo jest super jakosc a cena nie zwale jeszcze z nóg...

A te xlandery teraz maja przefantastyczne budy,wielkie( tam na budzie jest suwak ktorym sie powieksza bude) to jest naprawde cholernie fantastyczna rzecz! duza,chroniaca dziecko od wiatru,słonca buda.

A sie ekscytuje tym twoim wózem Devi,ale naprawde uwazam,ze super wyboru dokonałaś:).

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry