reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

Mój pojazd dotarł - zgodny z opisem - stan naprawdę bardzo dobry, gondolka nówka sztuka - udany zakup - czeka na maluszka;-)
Byłam w sklepie i dyskutowałam z Panem o materacach - bo przy okazji wózków stwierdził, że najważniejsze to bezpieczny fotelik i dobry materac, a reszta to kwestia gustu - w sumie racja. zdecydowanie odradził piankowe - bo się odkształcają, kruszą i nie oddychają, a zbiera się w nich wilgoć i roztocza szaleją, kokosowe, gryczane - aż mi się wierzyć nie chce - ale powiedział, że on swojemu dziecku by nigdy nie kupił po tym jak widział jak z zawilgotniałych materacy, które przyszły do sklepu wyszły...robale...Koniec z końcem - najlepiej kupić sprężynowy lub lateksowy. A znalazłam takie fajne łóżeczko tylko, że na wyposażeniu materac kokos-gryka, chyba zapytam czy mogę kupić bez.Co o tym myślicie?

reklama
Blackbery-ale Ci zazdroszczę ,że masz już wózeczek ,ja zamawiam w czerwcu -dawaj fotkę:tak:.Materacyki -temat morze,czytałam na necie opinie specjalistów i faktycznie odradzają kokosowe i gryczane -najlepsze lateksowe -ale drogie są skubane i polecali najzwyklejsze właśnie piankowe na których wszyscy się wychowaliśmy.Ja chyba kupuję piankowy z jedną cieniutką warstwą kokosu zabezpieczoną cieniutką warstewką lateksu-koszt u mnie w sklepie 88zł. ale jest taniej na necie załączam stronkę
materace - - A kuku! Sklep - największy wybór pościeli dziecięcej
to jest ten pierwszy materacyk za 60zł.+koszta wysyłki 17 zł. =77zł.Naprawdę nie wiadomo co kupić tyle jest teraz tego na rynku :szok:

uuuu to szkoda :( Ale może jeszcze pojawi się ciekawa oferta. Maggie, masz jeszcze trochę czasu. To raczej u mnie zaczyna się robić gorąco, zwłaszcza jak po usg w 30 tygodniu przesunął mi się termin o 11 dni do przodu!!! (?)
My jesteśmy zdecydowani na X-Landera XA. Koleżanka pożyczy nam gondolę, a my dokupimy sobie resztę :) Na zakupy wózkowe wybieram się w pierwszej połowie czerwca.

reklama
Do góry