Nikos
Mama Kuby i Leny
KUPILIŚMY WÓZEK!!!!!!!!!! JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA! I ma 4 lata gwarancji :-):-)
Oto on :
Out on the Town | Cabi 3 in 1 Combi Pushchair | Pushchairs | Cosatto
Piękny ten wózeczek!
Gratuluję i już macie po kłopocie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
KUPILIŚMY WÓZEK!!!!!!!!!! JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA! I ma 4 lata gwarancji :-):-)
Oto on :
Out on the Town | Cabi 3 in 1 Combi Pushchair | Pushchairs | Cosatto

Mamy nową pierwszą brykę dla naszego synka :-) Ale się cieszę :-)
Wczoraj po kolejnym wertowaniu internetu wzdłuż i wszerz, postanowiliśmy pojechać gdzieś zobaczyć jeszcze raz na żywo X-landera. I akurat wtedy zadzwoniła do mnie kumpela, która używa ten wózek od 2 lat. Poleciła nam hurtownię wózków niedaleko nas.
Pojechaliśmy, sprawdziłam naocznie jak to jest z tym oparciem w spacerówce (wychylenie do tyłu faktycznie nie jest duże, a w razie czego można je zniwelować cienką poduszką), a że mieli rewelacyjną cenę 1200 zł to wzięlismy go od ręki![]()
Za tą cenę nic lepszego nie mogło się trafić![]()
No to Lana teraz za Ciebie trzymam kciuki ;-)
kolejny x-landerWitamy
za ta cene obstawiam kolor volcano ??![]()
a to mój wózeczek wybrałam kolor denim field bo dużego wyboru nie ma Maxi Cosi MURA 3 2011 +GONDOLA+FOTELIK CABRIO +GRA (1670803004) - Aukcje internetowe Allegro
Ale póki co jestem bardzo zadowolona:-).