reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
Jak to:baffled:..? Przecież ten wózek kosztuje ok 1500zł..
Ogólnie LANA wizualnie bardzo mi się podoba, dużo bardziej niż Espiro, jedyne co mnie martwi to gondolka, ale najwyżej szybciej przeniesiesz Krystianka do spacerówki;-)

EDIT: Gdzieś wyczytałam, że gondola ma 72cm (wew), moim zdaniem to wcale nie jest tak mało, więc wybór doskonały:-)
kochana bez fotelika upolowałam za 1600 zł.tylko dlatego ,że kupiłam już fotelik który własnie pasi do tego wózka a cena promocyjna bo wyprzedaż tapicerek z 2009 lub 2010 a wnecie takie komplety chodzą po prawie 3 tyś. sama spacerówka chodzi po 1500zł.więc mam nadzieję ,że wszystkich mi nie sprzedadzą,bo dostanę zawału :szok:.Śpiworek do tego wózia to koszt 300zł.:szok:masakra ale kupię do spacerówki nie orginalny cieplejszy z wełny owczej i przy okazji tańszy o połowę.Z tymi pomiarami to też jakaś masakra na maxa wszędzie piszą co innego zostaje mi tylko kupić i samej cm.zmierzyć:-) ja wyczytałam gdzieś znowu ,że gondolka ma 68cm.:baffled:

Ostatnia edycja:
szuszu-ja na allegro znalazłam 2w1 +wypasiona torba która sama kosztuje około 240zł. za 1580zł. ale widziałam juz na internetowych sklepach same spacerówki za 1800 i głębokie po 1100 bez toreb ooo

np.FAMILY SHOP - W�zek spacerowy Bebe-Confort High Trek Choco Mint

za tyle to bym wózka nie kupiła:no: komplecik 2w1 wychodzi prawie 3 tysiaki:szok: a mnie interesuje tylko taki kolorek tapicerki choco mint:tak:ten sam wózek a dlaczego taka różnica w cenie -nie mam pojęcia tu są nawet takie drogie z tapicerką z kolekcji 2009-2010:szok: ocipieli chyba :szok:

Ostatnia edycja:
szuszu masz rację też tak myślałam ale u mnie w sklepie gdybym chciała zamówić ten wózek to właśnie prawie 3 tysiaki a w internecie jak im prześle zaliczkę tak nie bardzo chociaż własnie znalazłam taką jeszcze tańszą ofertę ale musze poszperać ile wysyłka .Spójrz na cenę -jaka obniżka ile kosztował wcześniej :szok:
http://www.mulan.pl/products/259/p/1047

Ostatnia edycja:
szuszu masz rację też tak myślałam ale u mnie w sklepie gdybym chciała zamówić ten wózek to właśnie prawie 3 tysiaki a w internecie jak im prześle zaliczkę tak nie bardzo chociaż własnie znalazłam taką jeszcze tańsząofertę ale muszeposzperać ile wysyłka .Spójrz na cenę -jaka obniżka ile kosztował wcześniej :szok:
HIGH TREK Bebe Confort + torba Essential + gondola WINDOO GRATIS !!! - ARTYKU

LANA, w części sklepów internetowych jest również opcja wpłaty zaliczki.
Link jakiś dziwny;-)

reklama
Do góry