To w końcu dostaniesz 2 czy 1? Bo już nie wiem![]()
2, jedno to co wszyscy,drugie od wojewody a jakbyśmy mieli małe zarobki to dostalibyśmy trzecie....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To w końcu dostaniesz 2 czy 1? Bo już nie wiem![]()
2, jedno to co wszyscy,drugie od wojewody a jakbyśmy mieli małe zarobki to dostalibyśmy trzecie....
kochana bez fotelika upolowałam za 1600 zł.tylko dlatego ,że kupiłam już fotelik który własnie pasi do tego wózka a cena promocyjna bo wyprzedaż tapicerek z 2009 lub 2010 a wnecie takie komplety chodzą po prawie 3 tyś. sama spacerówka chodzi po 1500zł.więc mam nadzieję ,że wszystkich mi nie sprzedadzą,bo dostanę zawałuJak to..? Przecież ten wózek kosztuje ok 1500zł..
Ogólnie LANA wizualnie bardzo mi się podoba, dużo bardziej niż Espiro, jedyne co mnie martwi to gondolka, ale najwyżej szybciej przeniesiesz Krystianka do spacerówki;-)
EDIT: Gdzieś wyczytałam, że gondola ma 72cm (wew), moim zdaniem to wcale nie jest tak mało, więc wybór doskonały:-)
szuszu masz rację też tak myślałam ale u mnie w sklepie gdybym chciała zamówić ten wózek to właśnie prawie 3 tysiaki a w internecie jak im prześle zaliczkę tak nie bardzo chociaż własnie znalazłam taką jeszcze tańsząofertę ale muszeposzperać ile wysyłka .Spójrz na cenę -jaka obniżka ile kosztował wcześniej
HIGH TREK Bebe Confort + torba Essential + gondola WINDOO GRATIS !!! - ARTYKU