O'laaa
Fanka BB :)
Ja mam model Anette już 2 lata i daje rade po dziurach, nierównej kostce , piachu i wysokich krawężnikachCos musze kupic w przystepnej cenie. A jak amortyzacja? Wiadomo jak podbijanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam model Anette już 2 lata i daje rade po dziurach, nierównej kostce , piachu i wysokich krawężnikachCos musze kupic w przystepnej cenie. A jak amortyzacja? Wiadomo jak podbijanie?
Na babyhit, ale widzę że czerwony już jest wyprzedany ;/Mytrax faktycznie jest godny uwagi. I opine bardzo dobre. Gdzie za taka cene mozna zamowic?
Tak, na tym mi zależało. Można też dokupić adapter i wpiąć fotelik + gondole w razie czegoW Mytraxie sciaga sie cslosc i mozna prac w pralce?Super sprawa
Ja mam obecnie babyhome emotion, ale to typowo miejska spacerowka wiec nie dla kazdego. Ja juz @ness. wspominalam wczesniej o wozkach z joie bo u nas na grupie bardzo sobie dziewczyny chwalily litetraxa, jak widac spodobal sie inny modelNo tego sie obawiam, dlatego pytam. A co mozesz polecic?
On jest super, bo byłam go oglądać tylko że jest do 15 kg. Gdyby nie to właśnie tą spacerówkę bym kupiła.Wtedy kiedy kupowalam annet mialam jeszcze na uwadze kindekraft grande