• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wózki dziecięce

aga1919

Zaciekawiona BB
Termin mam na styczeń ale jeszcze nie mam zakupionego wózka.
Nie wiem czy opłaca się kupować nowy wózek czy lepiej od kogoś odkupić i nie bardzo się znam na wózkach,
jakie według Was jest najlepsze rozwiązanie?
Jak długo Wasze maluchy używały gondoli?

reklama
Ach bo wybór taki że się już w głowie miesza od tego pewnie, mam ten etap na szczęście już za sobą, wybrałam wózek x- lander x- move a łóżeczko podarowała mi koleżanka za darmo po swoim dziecku, miała je wystawić na olx ale ode mnie nie chciała kasy. :D

reklama
Termin mam na styczeń ale jeszcze nie mam zakupionego wózka.
Nie wiem czy opłaca się kupować nowy wózek czy lepiej od kogoś odkupić i nie bardzo się znam na wózkach,
jakie według Was jest najlepsze rozwiązanie?
Jak długo Wasze maluchy używały gondoli?
Ja mam termin na koniec października i tez jeszcze nie mam. Kupię pewnie za miesiąc czy dwa. Ja preferuje używkę, za kilkaset złotych można kupić super wózek, a żeby kupić dobry nowy trzeba dać conajmniej 1.5k. Wg mnie najlepiej kupić 2w1. Przy pierwszym synu chciałam przyoszczędzić i kupiłam jakieś gowno z Allegro, potem zmieniałam trzy razy bo się każdy rozsypywał. Gondoli używa się Ok 5 mc, zależy jak szybsko maluch wstaje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry