iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kwiateczku to post Dotkass z 2009 roku;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie,Hauck Traxx Jaguar. W x landerze spacerówka jest tylko przodem do kierunku jazdy - dlatego z niego zrezygnowłam. W Haucku, siedzisko jest przekładane. Woziłam Miku do 8 czy 9 miesiąca przodem do mnie.szopek xlander xa też mi się bardzo podoba. A Ty z Miku miałaś x landera chyba tak ?
Mi się kolory podobają, zwłaszcza turkus+czarny i czerwony+czarnyZ kategorii "fajna cena" znalazłam coś takiego, tylko jakieś te kolory takie jakies ...
TWING SUPER PROMOCJA SUPER CENA+4GRATISY KAREX (1809033663) - Aukcje internetowe Allegro
Anusia mama Martynki miała taki. Szybko sprzedała i kupiła Quinny spacerowy.Nie wspominała jednak, żeby nie była zadowolona.czy może któraś z Was miała
Espiro wózek Atlantic kolor: 04 cena 810.00 PLN
Fajny podnóżek. Wg moich preferencji odpada z powodu za wysoko zawieszonej spacerówki.wizualnie podoba mi się ten
NOWA GENERACJA - SUPER CENA - TYLKO TERAZ +GRATISY (1672399869) - Aukcje internetowe Allegro
Właśnie miałam pytać w czym powożą" twoich" bliźniaków.Witajcie
Widze ze temat wozeczkow na tapecie
Szopek - ja obiekujac sie blizniakami moge polecic ten wozek bo jest lekki w prowadzeniu i naprawde bardzo fajny jak na blizniaczy ale niestety cena powalajaca
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: TEAM COSMO Teutonia spacerowy wózek dla dwójki dzieci - Zapytaj experta o dodatkowy MEGA RABAT i GRATISY
Kwiateczku to post Dotkass z 2009 roku;-)

MIMO ZE JEST Z OKIEM CHYBA OK
Ja im więcej szukam tym bardziej się przekonuję do pożądnych produktów i na taki wygląda Gesslein. Znajomi z Niemiec bardzo chwalili tą markę i znalazłem importera w Polsce i ma w ofercie model (zestaw gondola, spacerówka dla malucha, spacerówka do większego dziecka i dodatkowe skrętne koła w zestawie).
Fajna jest przekładana rączka chyba pierwszy raz widzę taka opcję F6 - wygodny, wielofunkcyjny z wymiennymi kołami. trzeci link.
muszę go koniecznie zobaczyć.
5 postów i wszytskie na ten sam temat.To rzeczywiście się człowiek naszukał, skoro pierwszy raz widzi przekładaną rączkę.Ja im więcej szukam tym (...)
Fajna jest przekładana rączka chyba pierwszy raz widzę taka opcję

Z wad to jest wiadomo jak na takie wózki duży i nie lekki, ja mam jeden wysoki schód więc nie mam problemu ale w bloku to byłby problem, choć go wciagam tyłem to nie męcze się. No i musieliśmy kupić wózek na wyjazdy bo tego to dlugo składać i do naszego auta niestety na atomy. ale i tak chicco leży w aucie bo u nas na wsi to mnie szlag trafia jak bym musiała go pchać, niby lekszy ale gorszy w prowadzeniu.Za dobry opis, choć mamy chyba odmienne pojecie pawlacza.Wielofunkcyjny wózek tanio!!! Wrocław • Ogłoszenia Tablica.pl
Tu opis dobry :oferóje wózek dla bliżniąt w bardzo dobrym stanie , koła pompowane lecz tylko spacerówke , troszke bendzie go trzeba wyprac ale zdjęcie ok, nie dogodzi babie w ciąży.