reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wózki

Ja mam wózek 2 w 1 czyli z gondolą a drugi dostałam od siostry sportowy ale mówiła że nie rozkłada się całkiem na płasko i dziecko ma dziwnie odchyloną główkę (widziała po swoim synku) ,dlatego mówiła że taki wózek nadaję się od 3 miesiąca także jestem zadowolona że jednak wzięłam ten z gondolką .Ale ja nie mam samochodu ,więc nie muszę patrzyć na to jak go zapakować .Krecik na pewno ma rację ,bo widziała osobiście jak dzieci siostry były wożone i nic im nie jest

reklama
Emillianko małe dzieciątko powinno leżeć płasko, a fotelik jest trochę profilowany i wymusza na dziecku trochę "przygarbioną" pozycję. Musisz sama zadecydować... niestety... Dziecko nie powinno spędzać w foteliku dłużej niż półtorej godziny :( Ale patrząc z drugiej strony to nasze dzieciątka w brzuszkach wcale nie są wyprostowane ;)
Ja do tych gondolek wpinanych do samochodu nie mam zaufania bo one trzymają dziecko tylko pasem przez brzuch :o moim zdaniem nie zapewnia to żadnego bezpieczeństwa :-[

W sobotę kupiliśmy wózek więc szukam kupca na Wychameta ::) Nasz zakup to Chicco CT 0,1 Trio. W wolnej chwili poszukam w necie to wkleję:) Ładny, leciutki, no i mieści się do bagażnika naszego autka gdzie jest butla z gazem a to już nielada wyczyn ;)

ja nie lubie takich na malutkich kółkach i nie lubię takich z 2 rączkami do prowadzenia, wolę jedną rączkę

aha-na TVN style ma byc niedługo audycja o wyborze wózka, może coś pomoże, tym które jeszcze nie kupiły, tylko nie wiem dokładnie kiedy to będzie, to jest w takim bloku, gdzie rozmawiają o malutkich dzieciach

reklama
Do góry