no niestety gondola jest juz za mala:-( teraz juz bym nie kupila tej godnoli bo faktycznie to jest bez sensu i bardzo mala...mamy tez kolyske Maxi Cosi super sprawa z tym mocowaniem do wozka..na poczatku to Wikunia ginela w tym foteliku hehe a teraz juz jej nozki wystaja i ciasno sie robi..spacerowka jest rozowa:-) Ja mam kilka zastrzezen do tego wozka ale to takie drobne szczegoly..w kazdym razie tutaj w norwegii jak jezdze nim to nie narzekam ale jak przyajde do Polski do mamy i mam wnosic na 2 pietro to wymiekam ..poprostu jest tak nie poreczny inei wygodny do wnoszenia ,nie da sie samemu wniesc ...i godnola niestety ma wade..jest jakos tak zrobiona ze dziecko sie zsuwa na dol,caly czas musialam poprawiac bo co chwile i byla juz na dole...ona jest poprostu jakas dziwna ze leci w dol.moze znajde fotke to pokaze o co mi chodzi..w kazdym razie gondoli nie polecamSuper wozeczek!!! Czy korzystacie jeszcze z tej gondolki??? My nie kupowalismy gondoli tylko sam MaxiCosi i do tej pory sluzy! Fajny ten niebieski kolorek, a spacerowka jest czerwona czy rozowa???
A co do cofania to ja zawsze blokuje ta os i jedzie bez problemu do tylu!!!
W kazdym razie wiem ze nie kupilabym teraz innego wozka bo jestem bardzo zadowolona!!! Nie odbierzcie tego zle, ze wasze wozki sa zle czy jakos tak ( tego nie powiedzialam), ale ja poprostu znam tylko Mutsy i jest super!!! Niestety najwiekszy minus to CENA! Co z tego ze ja go chwale jak nie kazdy moze sobie na ta fure pozwolic!!! Najwazniejsze by maluchom bylo wygodnie!!!