reklama
w graco zamiast gondolki za nia jest nosidelko
Oni je daja przodem do rodzica, budkę na druga stronę zeby byla nad glowka dziecka i tak to sluzy
;-) mialam Graco ale jkupilam Go i uzywalam jako spacerowki tylko, gleboki mialam inny, i bylam bardzo zadowolona
super sie nim jeździ, bynajmniej mi;-) niby duzy a lekko się prowadzi.
gleboki tez kupilam 2w1, alew spacerowki w nim nie uzylam bo pałak był za nisko jak dla Kuby, on rzeczywiscie wysoki ale bez przesdady dlatego tez graco wtedy kupilam.
Oni je daja przodem do rodzica, budkę na druga stronę zeby byla nad glowka dziecka i tak to sluzy
;-) mialam Graco ale jkupilam Go i uzywalam jako spacerowki tylko, gleboki mialam inny, i bylam bardzo zadowolona
super sie nim jeździ, bynajmniej mi;-) niby duzy a lekko się prowadzi.gleboki tez kupilam 2w1, alew spacerowki w nim nie uzylam bo pałak był za nisko jak dla Kuby, on rzeczywiscie wysoki ale bez przesdady dlatego tez graco wtedy kupilam.
A ja ponawiam zapytanie czy może ktoś miał do czynienia z gondolą Falt do wózka Hartan vip? Ze swojej strony mogę służyć opinią na temat X-landera xa którego użytkowałam prawie rok. Jednak myślę, że każdy wózek ma swoje wady i zalety. X-lander na pewno świetnie sprawdził się jako wózek terenowy ale jest też dość ciężki ale można sobie z tym poradzić np my mieszkając na 2 piętrze- mąż rano przed pracą znosił stelaż i przypinał do kaloryfera na klatce zabezpieczeniem do rowerów a później ja już tylko z gondolą i z małym schodziłam, koleżanka za to zostawiała stelaż w bagażniku samochodu.
kasia.natka
Fanka BB :)
Ressi ja nie pomogę bo nie mam doświadczenia 

KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
ja już mam wózeczek, muszę go tylko odświerzyć pomyć poprać i czekamy na dzidziusia.. ;-)
tialana
Fanka BB :)
Viola i jak wrażenia?
a my już mamy firkę dla młodego....mutsy 4 rider...sprawdzałam go przez chwilkę i był zajebisty, tzn mnie się strasznie podobał, zobaczymy przy dłuższym użytkowaniu...dzisiaj przyjeżdża właśnie![]()
Zazdroszczę. Mnie niestety nie stać na mutsy i decyzja padła na tańszą wersję Babbybooom.
reklama
Tialana super
bardzo nam się podoba i kolor śliczny,w zasadzie nic mu nie brakuje.Kosz na zakupy wielgaśny
spacerówka dość duża,gondolka też spora myślę,że te 6 miesięcy spokojnie maluch pojeździ. Jesteśmy zadowoleni z takiego wyboru
bardzo nam się podoba i kolor śliczny,w zasadzie nic mu nie brakuje.Kosz na zakupy wielgaśny