_Blaneczka_ jak się sprawuje jeszcze nie wiem o tym przekonam się w czerwcu ;-) ale na dzień dzisiejszy myślę że to jest to czego szukaliśmy. Wydaje mi się że nie jest ciężki, w prowadzeniu jest lekki a jak wnosiłam go na strych to wypięłam gondolkę ze stelaża i bez problemu wniosłam an górę części osobno, nawet się nie zasapałam więc chyba nie jest ciężki ale to akurat kwestia względna. Mój mąż był w szoku że można nim zrobić obrót o 360 stopni w miejscu. Ja spędziłam dwa tygodnie na szukaniu, przeglądaniu, czytaniu i oglądaniu wózków w sieci i wybór padł na ten a czy był trafny to się dopiero dowiemy ;-)
O ile się nie mylę to ViolaPop miała już doświadczenia z tym wózkiem bo jej koleżanka albo sąsiadka ma taki i też się na niego zdecydowała.
Nie chcę go jakoś super reklamować żeby potem nie było na mnie gdyby się nie sprawdził ale ja jestem z niego zadowolona i myślę że się nie zawiodę.
Dużym plusem na pewno jest cena i dla niektórych, którzy przykładają do tego dużą wagę, polski producent no ale zdecydować każdy musi sam co mu będzie najbardziej odpowiadać