• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wózki

reklama
Ja podobnie jak karenm nie jestem zwolennikiem wozenia noworodka w foteliku samochodowym.
W związku z tym nawet zastanawiam sie też jak przewieść maluchy ze szpitala..Myślę,że w gondolach jakoś przypięte pasami..?

Jup niewiem jaka masz odległość ze szpitala ja ok 3 km wiec spokojnie w foteliku zresztą wiadomo ze będziemy z dziećmi jeździć do lekarza i wogole ale spacery z reguły trwają długo i ok mamie wygodniej z fotelikiem bo mniejszy itp ale dziecko ma ram wymuszona pozycję nie jest na płasko ale wiadomo każda matka chce dobrze dla swojego dziecka i szanuje każda decyzję innej mamy ale jak Matik pyta o zdanie mowie jak myślę

Dzieki tego potrzebuje szczerych opinii :)
Bo nie wiem czy warto gondolę tez kupować
Ta pozycja właśnie na dłuższe spacery tylko mnie zastanawia
Bo do sklepu to nawet nie myśle z gondola do samochodu sie męczyć , fotelik jest niezbędny ale ;)

Powiem Wam ze ja też nie jestem za wozeniem maluszka w foteliku zamiast gondoli ale u nas tylko fotelik się na początku sprawdzał. Mała w gondoli płakała jak szalona a w foteliku bywało lepiej. Ale ona w ogóle musiała być mocno otulona, tak jakby skrępowana, wtedy była spokojniejsza

Mi sie wydaje zeby nie dac sie zwariowac. W pozycji fotelikowej dziecko moze byc max 1,5 godziny . Chodzilusmy z Jasiem na konsultacje do fizjoterapeuty i neuroliga. Poza tyn crash testy przemawi

reklama
Matik u mnie tez ciepło, zwłaszcza ze rodzimy wiosna, wiec nie kupuje gondoli, a planuje wozić w spacerówce z wkładka dla niemowlaka. Spacerówka rozkłada się na płasko wiec powinno byc ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry