Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
O Tutku można trochę znaleźć na forach i w rankingach. Jak coś wyszperam to podrzucę Ja się właśnie boję o tą długość gondoli... 76 wydaje mi się ok ale widziałam gdzieś tez 90 a to już różnica. Jak myślicie, ile powinna mieć? Koła pompowane jak najbardziej chociaż się dziurawią podobno. Widziałam też piankowe puste w środku, które niby też fajnie amortyzują.
asiaf dzieki za podpowiedzi! ten wozek co wstawilam podobno (z internetowych opinii) dobrze amortyzuje i mozna do niego wpiac fotelik, wiec z tym nie byloby problemu. mozna do niego dokupic gondole, ale zastanawiam sie czy jest sens.
Fajny ten wuzek, ja mam tej firmy taka wieksza spacerowke i sobie chwale, ma slaba budke ale ten ma wieksza, jeszcze ciezko sie nim jeździ tylko na przednich kolach jak np zjeżdżasz z krawężnika. Pytanie tylko na ile prosto wypina sie ta spacerowke zeby wpiac fotelik, ale jak bes problemu to super. Trzeba by go w sklepie zobaczyć.
Jakoś sobie nie wyobrażam wsadzić takiego malucha do spacerówki nawet rozłożonej na płasko. Może to moja schiza ale gondolka jakoś mi bezpieczniej wygląda, głębiej, sztywniej i solidniej. Ale mogę się mylić