reklama

wozki

Hej, w temacie wózków..

Ja kupiłam teraz podwójny, Baby jogger city select (używany) - potrzebowalismy spacerówke dla rocznej córki z opcją przerobienia na podwójny, i ten sie swietnie nadaje do tego. Jak sie młodsze urodzi to dorzucimy gondole do tego i już. A potrzebowalismy tez w miare skladany wózek do wyjazdu za granice. Ponoć dla blizniakow jest baby jogger double czy jakos tak, gondole malutkie z tego co czytałam, ale wózek szerokoscia taki jak niektore pojedyncze.

A dla jednego dziecka miałam Jedo Fyn, gondola ogromna, spacerowka tez. Bardzo polecam :)

A te retro.. fajnie wygladaja, ale ja bym sie nie zdecydowała bo wlasnie wyglada na mało zwrotny.

reklama
akuku - mogę nawet wkleic pogladowe zdjecie jakie sa opcje z nim. Naprawde duzo osób mi go polecało wiec za długo nie szukalam innego. Wpisz w google baby jogger city select - to Ci znajdzie co trzeba.

Lucere ja tylko z cirkawosci. Bardzi fajny ;) jedna rzecz mnie tylko w nim by martwila..zejak jest juz deoje siedzacych i z przodu na przednich kolach jest to siedzenie. Balabym die ze ciezko pofnosilo by sie go pod kraeezniki ?
Alr ogolnie super wyglada i bardzo mi sie podoba. Gdybym nie kupila britaxa w super cenie to pewnie bym go rozwazala.

są również dostępne z tą wersją kół ... jak myślicie które bd się lepiej sprawować wg Was ?:) z góry dziękuje za odpowiedź;* wththdsc_0327.jpg

Załączniki

• wththdsc_0327.jpg
    wththdsc_0327.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 93
Akuku - a znasz podwójny wózek który przy dwójce dzieci się łatwo podnosi? Przy dwójce dzieci przeważnie się ponoć sadza je przodem do siebie. Ale jest rzeczywiście kilka opcji. Ten wózek jest dość krótki jak na podwójny, ale dobrze sterowny i przy wozeniu dwójki na krawezniku trzeba sobie pomóc noga. :-) ale to raczej norma przy dwójce.

Lucere ja przy starszakach mialam btitax b dual Alex i spokojnie pod kraweznik podnosilam jak zwykly wozek bo dziecko z przodu siedzi tak jak w pojedynczym a ten z tylu jest nizej.
Teraz tez juz kupilam britax b dual.

reklama
Sann ja tez jestem za skretnymi:) mieszkam kolo sklepu z wozkami i akcesoriami dla maluszkow dzisiaj z ciekawosci weszlam i spodobaly mi sie tez wozki jedo. Gondola jest duza sa dostepne albo ze skretnymi kolkami albo ze wszystkimi rownymi jak te retro. Spacerowka tez nie jest zla:) no i sa w przystepnej cenie. w tym sklepie cena za gondole i spacerowke wynosila ok 760 zl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry