reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

wozki

Jakbym miała dla siebie kupić w Twojej sytuacji to wzięłabym ten
Wózek X-LANDER X-RUN 3W1 + RECARO + KOLEKCJA 2014 (4792160584) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
xlander jest świetny, stelaż aluminiowy więc lekki, duże koła, tutaj test też 4 kołowy ale przez to cięższy:
Wózek X-LANDER X-A 3W1 2014 + BESAFE + ŚPIWOREK (4792159412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reszta to takie dla mnie no name, mało o nich wiem, zle nie zawsze są gorsze, więc poszukaj w tych:
Wózki Wielofunkcyjne - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

parametry ustawiłam mniej więcej pod Twoje wymagania.

reklama
(...) Lilija - ja kupiłam mutsy 3 w 1, chciałam koniecznie terenowy - bo ja ze wsi jestem :p, ze skrętną osią, no i żeby szybko się składał i nie ważył 100 kilo. Wózek mam już w domu i jestem zachwycona :)
A gdzie kupiłaś? Na stronie producenta czy udało sie gdzies okazyjnie?

blerka - tkaną. Elastyczna jest tylko dla maluszków, potem i tak musiałabyś tkaną kupić.

lilija - czy szprychy czy co innego to chyba nie ma znaczenia w komforcie, bardziej może wpływac na cenę. Większość z tych cech wózki 3 w 1 mają, troche teraz sidzę nad wózkami, bo szukam spacerówki parasolki na loty do Polski dla młodego więc jak coś ujrzę ciekawego przy okazji to podrzucę, ale ten co blerka opisuje jest dość popularny i dobry :)
Ok dziekuję, a własnie przegladam Mutsy , a zaraz zabieram sie za te przesłane od ciebie linki.

Edit. Blerka taki masz ?:http://www.wozki-mutsy.pl/pl/c/Mutsy-Zestaw-3w1-gleboko-spacerowe-z-fotelikiem/21

Ostatnia edycja:
Lilija - kupiłam okazyjnie, używany trzy miesiące, ale nic po nim nie widać... serio! zaoszczędziliśmy jakieś 2 tysiące :) skłąda sie bardzo szybko, przejście z gondoli na spacerówkę i fotelik też zajmuje jakąś minutę.... i ta skrętna oś! mega :)

A ja mam mega problem z wozkiem.
Taki który spełnia moje oczekiwania w 100 % jest tylko bugaboo albo mountain buggy. Oba poza moim zasięgiem finansowym. Mam Baby jogger City mini ale to spacerowka juz dla starszaka a teraz sama nie wiem. Wacham sie miedzy mutsy, jane muum a x landerem xa albo x pulse ale każdy ma jakiś minus. A jak nic mi ostatecznie nie przypasi to jego fyn jest w rezerwie. Kobiecie nie dogodzisz :-)

mysmy wczoraj robili przymiarke do wozka.
bugaboo porozkladalismy na czesci, pojezdzilismy i zdecydowanie jest to 'nasz' wozek.
teraz ytlko bedzoemy rozgladac sie za uzywana 3, casu mamy sporo, a chcemy i z kolorem i wersja trafic.

Lucare rozważam zakup używanego ale przy Igim sie nacielam jak kupiłam maclarena i chce znalezc wózek na pomorzu żeby najpierw go na zywo zobaczyć a tutaj deficyt.

Pupui jak kupowałam BJ to myślałam ze w razie drugiego dziecia dokupie gondole ale on ma piankowe kola i jednak na naszych chodnikach takiego noworodka może za bardzo wytrześć a jak się okaże ze nasypie dużo śniegu to może być problem.

reklama
Do góry