reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

w murze jeszcze zniechęciła mnie kiepska amortyzacja ...
oczywiście w porównaniu...
no i M sie uparł ,że dla niego wózek z wiszącą szmatą( nie wiedziałam o co chodzi ,ale pokazał mi w spacerówce ,materiał z tyłu na budce :)) nie jest fajny ,poza tym dla niego beznadziejnie podbija ...
no cóż ....
był to mój faworyt ,ale skoro moge miec wymarzony :) nie będzie oponować ....
Thriade - a chcesz nowego cameleona ? bo fajne można używki kupic ( trafić )

reklama
Ja chce 3 a używki to głównie 2 niestety. A nawet jak się 3 trafi to jest z 1000 zł tańsza od nowszej, to wolę chyba już dopłacić i mieć nówkę na gwarancji. Poza tym musiałabym dokupić pewnie wkładki kolorystyczne itd. i wcale to tak atrakcyjnie nie wygląda :(

Ostatnia edycja:
Jak wyścielacie gondole na lato??? Nie umiem żadnej sensownej instrukcji znaleźć, a moja intuicja matczyna jeszcze się nie uruchomiła :p

Ja dostałam mięciutkie prześcieradło od ciotki więc je włożę, i pewnie też pieluszkę, jak zdarzy się wpadka to ubranko, pielucha i prześcieradło dadzą radę, a jak nie to i materacyk można wyjąć i uprać :-D

Nie polecam podkładów poporodowych do wozka. Strasznie sie tak dziecko upoci. W pierwszej ciazy miałam fobie ze mi wody odejdą w nocy podczas snu i kładłam sobie taki podkład pod przescieradlo to wstawalam cała mokra, wiec co dopiero dziecko w upał.

reklama
Zamówiłam Cameleona :p Raz się żyje, nic innego mi nie podpasiło, zobaczymy co z tego będzie hehe.

Co do podkładu to może faktycznie jak upał będzie to dam podwójną tetrę, a jak nie będzie upału to chyba właśnie podkład bym dała, bo boję się wpadki, zwłaszcza, że źle pozapinam pieluszkę i wszystko wyleci :>

Do góry