reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Witajcie;)!
Malaguś- cały czas podczytuję- widzę wciaz niepewnosć...ale ciesze sie, zę @ wciaz nie ma;)

Ja dziś źle spałam...poszłam zła- zdenerwowal mnie nasz znajomy- i obudziłam sie o 4- nie mogłam zasnac:(..

Dzis zacynamy 14 tydz ciaży:)

Cześć Dziewczyny :)

JA już po hospitacji - hurrrrraaaaa ;D ;D ;D

Nie omawiałam jeszcze zajęć z dyrektorką, ale teraz to już każdą krytykę przyjmę :D

Dzieci były kochane - zaciekawione, chętne do zajęć, pomocne i grzeczne :D Pod tym względem było super :D

Elżbietko - @ jeszcze nie ma, ale czuję, że to już lada moment.

I wiecie co - już mi wszystko jedno :) Wierzę, że jak przyjdzie dobry moment, fasolka będzie wiedziała ;) :D Już o tym nie myślę, nie szukam :) Jestem już nastawiona na @ :) I nie sprawia mi to przykrości :)

Malaga brawo brawo , widzisz napewno bylo na 5+ , prawdopodobnie bedzie zero slowa krytyki ze strony szefostwa ;D, tak prorokuje ;D
A jezeli chodzi o @ to nie badz taka pewna , jeszcze sie milo zaskoczysz ;D

malaga, na pewno sobie super poradzilas...
a wiesz co ja sobie mysle...moze ta hospitacja miala jakis ukryty cel? Na przyklad sprawdzenie ciebie, bo moze maja etat... ;)

Nie, nie - zawsze są hospitacje w roku szkolnym. Jak ktoś tam pracuje na stałe, ale dopiero np. drugi rok, albo staż robi - to wtedy ma nawet 4 - 5 hospitacji w roku :) Plan hospitacji ustalany jest na początku roku - to jest obowiązekdyrekcji :)

reklama
Dzień dobry :)

No i znowu nie było wpadeczki... Widocznie nie jest mi pisana ;) Fasolka najwyraźniej czeka, aż mój mąż będzie ją chciał ;) Ciekawe, czy ja się doczekam?? ::)

Okropnie mnie wczoraj zalało - nagle i bez żadnego ostrzeżenia czy powolnego rozkręcania ;) Chociaż ostrzeżenie w sumie było ;) Tylko dlatego udało mi się wczoraj usnąć, że byłam baaardzo zmęczona - inaczej by mi te bóle zmrużyć oka nie dały ::) A ja - antytabletkowa - nie mam w domu nic przeciwbólowego ::) Muszę wstąpić do apteki przed pracą..

Uciekam :) Muszę się do pracy zbierać pomalutku ::)

Miłego dnia życzę Wszysztkim :)

Do góry