reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Cześć Kochane dziewczynki :) :) :)

nie było mnie tutaj od wczoraj bo niestety obowiązki w pracy nie pozwalają a w domku mężuś siedział na kompie ;D ale już jestem!!!

Malaguś cieszę się że z godnością przyjęłaś nadejście @, trochę stresu było...i duuużo niepewności ::)
Teraz trzeba czekać aż fasolka zechce przyjść do Was...mam nadzieję że nie każe długo czekać na siebie :)

Agutku życzę ciekawych zajęć :D

Na razie zmykam... ale ja tu wrócę!!! ;D

Wrocilam :)
Ale jestem zmeczona. ::) Wlasnie sie relaksuje na bb. A jutro znowu pobudka raniutko i do szkoly. Na szczescie tylko na seminarium :)
Lece na watek glowny, pewnie kilkanascie stron zostalawilyscie mi do przeczytania :| ;D

Cześć Dziewczyny :)

Po męczących dwóch dniach próbowałam dojść do siebie wysypiając się, ale po pierwsze wczoraj zachciało nam się iść do knajpy ze znajomymi, po drugie pieski mi dziś z rana nie dały pospać ::) Tak więc jestem już po spacerku :) Piję kawusię i spróbuję nadrobić zaległości w czytaniu :)

Życzę miłego dnia :D

malaga pisze:
Pora się za jakieś sprzątanie zabrać, bleee - ale mi się nie chce ::)

Malaguś no to możemy poać sobie łapcie...bo ja też właśnie zabieram się za sprzątanie.... zastanawiam się czy nie skończę jedynie na "rynkach" ;D

WITAJCIE!!!
Ja niestety sprzątanie dizś -odpuszczam!
Mąż na wsi(wysłalam go- bo po co ma siedziec sam w domu i na mnie czekać do wieczora:)..ach jak ja mu zazdroszcze!!!
Ja dziś dzien spędzilam na uczelni- międzyczasie wpadłam do dou-teraz..i zaraz znowu jade..i tak do wieczora!:(..ech..ale egzam za mną..i kolos tez- mam nadzieję, ze do przodu!..jeszcze seminarka- i trzymam za Ciebie Panie X- przybądz wkońcu !!!(nie przychodzi na spotkania:/
Po do sklepiku- zakupku- na niedzielę i żarełki dla moich psiaków:) i na wies po/do męża...nie wiem, czy nie zostaniemy na noc..jutro mam jakieś same dziwne wyklady i nie chce mi się specjalnie jechać na uczelnie...chyba zrobię sobie wagary:)..
Należy się odpoczynek..szczególnie, ze ostatnio non stop nauka..praca..piasnie pracy mgr...wysiadam!

aaa..i dzidzius sie baardzo rozpycha..czuję dziś strasznie jak uciska coś na pecherz..i twardzy mam brzuszek..hmm...:/...ciekawe co mu tam nie pasuje?:)...no, a w srode zaczynamy 4 miesiaćc)

Pozdrowienia dla wszystkich ciotek z BB:)

Po raz kolejny stwierdzam: ale ten czas leci!!! ;) Rusałko - to już czwarty miesiąc?? :o :)

Myśmy właśnie wrócili od teściów - dopytywali się o wnuka :( Teściowa powiedziała, że nie ma na co czekać, bo latka lecą (chodziło głównie o mojego męża ;) ). Mąż się trochę zdenerwował, że wszyscy go poganiają, a jak tu się starać o dziecko, skoro jesteśmy w takiej a nie innej sytuacji ::) Teściowie stwierdzili, że zawsze będzie jakieś "ale"... Nie drążyli dłużej tematu widząc nastawienie męża ::)

Teraz zabieramy się za jakiś filmik na dobranoc :)

Miłej resztki wieczoru, Dziewczyny :D

Czesc wam

nareszcie wrocilam. Ostatnie dwa dni byly dla mnie ciezki, zylam na bardzo wysokich obrotach, przmieszczalam sie, wczoraj gdzie indziej, dzisiaj znowu inne miasto. Na szczescie juz jestem w swoim domku, spokoj, cisza, relaks. Za chwile zmykam na glowny watek, ale pewnie mnostwo postwo znowu bedzie naskrobanych. Ciekawe czy uda mi sie nadrobic ::) A potem zaraz mykam spac. Potrzebuje duzo odpoczynku, bardzo duzo ;D

reklama
Witaj, Agutku :D Dzień dobry Wszystkim :D

W koncu moglam dluzej pospac :) Maz sie zajal pieskami z rana, wyprowadzil na spacerek, a ja wylegiwalam sie w lozeczku :D Wstalam wlasnie, wcinam sniadanie i czytam BB :)

Życzę Wam miłej niedzieli :)

Do góry