reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Ja tez mam oddac I rozdzial do połowy czerwca, ale wczoraj doprieo zatwierdzil mi temat!-szok. Wszytsko u niego od d... strony. Temat..cel..plan mu przedstawiałam..zebrałam materiały..a on dopiero wczoraj mi to zatwierdził!-szok!..już ponad dwa miesiace tak nam uciekał!!! ..no, a teraz..masakra!
ale co tam..skoro on moze tak..to i my..olewka:)-jakoś bedzie:)

reklama
Pewnie Dorka, damy radę..poza tym pewnie i tak nie będzie dokładnie czytał co tam mu napisałaś. :D

A co tam u Was dziewuszki, kiedy nam doniesiecie ze macie lokatora ? Doczekac sie juz nie moge...ciocia chce byc :D

Powodzenia dziewczyny z oddawaniem prac!!!
Ja też miałam szajbnietą-do tego stopnia, że w grudniu-pół roku przed obroną zieniłam promotora i temat!!!
Ale dałam radę i obrona na 5 ;D
powodzenia

No to pięknie Izabelka :D

Oj, ściemniło się strasznie, po raz kolejny dziś grzmi i błyska się okropnie, brrr...
Tak że kończę na razie i wyłączam kompa.
Pozdrawiam serdecznie i życzę lepszej pogody niż u nas (czyli w Tarnowie ;)) :laugh:

u nas tez pochmurnie..i co chwile pada...wlasnie na kilka dni przeprowadzilismy sie z mezem do rodzicow, bo mamy cyklinowanie i smierdzi niemilosiernie, nawdychalam sie tego, ze az mnie glowa boli...ble:(

no dlatego stamtad ucieklismy...ale mi niedobrze...na dodatek jakby cos mi stanelo na zoladku...ble ble ble... ;D

reklama
I kolejny dzionek obudził mnie słoneczkiem :) Szkoda tylko, że nie można liczyć na taką pogodę przez cały dzień... Jak znam życie (i prognozy pogody ;) ) to popada dziś, może i burza będzie i ochłodzi się :(
Ja chcę ciepłego i jasnego słoneczka!
I tego wszystkim życzę :)

Do góry