reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

HIHI Agutek tak szybko wszystkiego sie nie dowiesz :p ... ja jestem na chyba 5 czesci II serii Lost'u i nadal troche nie jaze o co chodzi ;D ... milego dalszego ogladania ;)

Malag , a to napewno ze nowa wlascicielka mu zapewni teraz wiele szczescia, ale dzieki Tobie ma Ares  wlascicielke :)

Lapis to widze ze Twoj piesio tak samo jak moja ... nie wazne ze to czy owo mu zwisa poza siedzenie, byle sie przytulic ;)

reklama
MoniQo, dokładnie takbyło,niestety 3 lata temu musieliśmy go uspić :(, nie mógł juz zrobić siusiu ani kupki, i jak cos mu pokapalo w domu (bo nie trzymał) to cały był jednym wielkim wyrzutem sumienia. Strasznie to przezylam, ale takie jest zycie. Teraz czekam na większe mieszkanie i na pewno wtedy wezmę psinkę jakąś :D

HIHI Agutek tak szybko wszystkiego sie nie dowiesz ... ja jestem na chyba 5 czesci II serii Lost'u i nadal troche nie jaze o co chodzi ... milego dalszego ogladania

::) Lece zaraz ogladac przedostatni odcinek pierwszej serii, a jutro maz nagra juz druga. Zaraz was dogonie dziewczynki ;)

Agutek pisze:
HIHI Agutek tak szybko wszystkiego sie nie dowiesz  ... ja jestem na chyba 5 czesci II serii Lost'u i nadal troche nie jaze o co chodzi  ... milego dalszego ogladania

::) Lece zaraz ogladac przedostatni odcinek pierwszej serii, a jutro maz nagra juz druga. Zaraz was dogonie dziewczynki ;)

Buuu, okazalo sie, ze na plycie brakowalo 3 odcinkow ostatnich, a juz myslalam, ze przejde do 2 czesci :mad:

A w ogole to dzien dobry, dzien dobry! Oby ten dzien byl mily i przyjemny dla wszystkich! ;D

Agutek ale bedziesz miala ostatnie dwa odcinki??  8) ... niom i rzeczywiscie za niedlugo to nas wyprzedzisz ;D ...

Ja dzisiaj napewno bede mialam jeden z milszych dni, bo mam urlop ;D ;D ;D ;D .. a wieczorkiem wizyta u gin  ::) czego sie troszke boje ;) ... ale chyba przezyje ;D

Pozdrawiam :)

MoniQa pisze:
Agutek ale bedziesz miala ostatnie dwa odcinki??  8) ... niom i rzeczywiscie za niedlugo to nas wyprzedzisz ;D ...

Tak, maz juz zgrywa i dzisiaj obejrze. ;D
MoniQa pisze:
Ja dzisiaj napewno bede mialam jeden z milszych dni, bo mam urlop ;D ;D ;D ;D .. a wieczorkiem wizyta u gin  ::) czego sie troszke boje ;) ... ale chyba przezyje ;D

Pozdrawiam :)

Wlasnie sie zastanawialam co robisz o tej porze na bb i pomyslalam, ze pewnie urlop masz ;)
No to dzisiaj b edzie szczesliwy dzien u ciebie, zobaczysz dzidzie :)

Dzisiaj nie zobacze dzidzi ... dzisiaj mam pierwsza wizyte .. na USG dopiero pewnie sie umowimy, mam nadzieje ze jak najszybciej :)

reklama
Lapis_Lazuli pisze:
Julinko, Twój piesio Yoguś ma pyszczek stworzony do obcałowywania:) I posturę kolankową, tzn. ze mozna go brać na kolanka i przytulać. mój Maksio jak wskakiwal na kolana, to albo 4literami wpychał mi się na ramiona gdzieś, albo mu zwisały po drugiej stronie fotela. To takie "wilcze echo" bylo. :D
MoniQa pisze:
Lapis to widze ze Twoj piesio tak samo jak moja ... nie wazne ze to czy owo mu zwisa poza siedzenie, byle sie przytulic ;)

Faktycznie mój piesio jest postury kolankowej ;D...Nieźle się uśmiałam z tego powiedzonka :laugh: :laugh: :laugh:

Chociaż teraz już tak calutki się nie mieści :p On strasznie nie lubi leżeć sam i czasami jak się wciśnie na fotelik to ja się na nim już nie mieszcze a jemu dupka wystaje ;D ;D ;D ;D

Do góry