reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
No i co z Rusałką, odezwała się??
Jakoś nie mogę się doszukać ostatniego postu od niej ::)

Agnezzz zmieniła nicka i obrazeczek :D Przez moment się stropiłam, ale szybko się zorientowałam :D :D
Agutek - ładnie :D

Tak właśnie patrzę, że ruch na bb jakoś zamarł. A pogoda nie sprzyja za bardzo spacerom czy innemu aktywnemu spędzaniu wolnego czasu, więc się tak zastanawiam gdzie się podziałyście kochane? Czyżbyście się właśnie przytulały do mężów, hihi :D No jeżeli tak to jestem w stanie wybaczyć wam tą nieobeność.

A ja wczoraj długo nie mogłam zasnąć, bo zdrzemnęłam się po południu. Potem w nocy się męczyłam, bo mężulek nie był w stanie mi dotrzymać towarzystwa bo był skonany. Obejrzałam sobie powtórkę "Kawalera do wzięcia". Rany, co to był za prymityw. Normalnie śmiech na sali ;D
Potem miałam jakiś głupi sen i przestraszona się przebudziłam. Znowu nie mogłam zasnąć. Efektem tego było to, że przebudziłam się dopiero koło 10.00, a to do mnie nie podobne ;)
Z kolei potem jakoś tak włączyłam neta i nie chciało mi się wstać. Wreszcie zebrałam się koło 14 i poszłam się wykpać, a potem na zakupki, no i wyobraźcie sobie, że dopiero za chwilę ruszam do kuchni na gotowanie obaidku hihi. I tak jakoś cały dzień zleciał na nic nie robieniu. Już nie pamiętam kiedy tak miałam, bo ciągle nauka i wyjazdy do szkoły. A tu pełen luz.... już mogłoby tak zostać ;)

No nic rozpisałam się strasznie, ale to tak żeby was trochę zachęcić. Co tam kochane u was?

A ja zmykam szykować obiadek.

a my właśnie zjedliśmy obiadek odpocznemy sobie troszeczkę i mykamy
do cioci na kawkę ale tak szczerze mówiąc to nic mi się dzisiaj nie chce.
wstałam co prawda o ósmej posiedziałam chwilkę na bb i wiecie co....?
zdrzemnęłam sie jeszcze i wstałam dopiero o 14!!! ;D ;D ;D
mam nadzieje że wieczorem będzie co oglądać w tv bo szybko nie zasnę ::) ::)

Hihi to widzę że to nie tylko ja mam takiego lenia...a miałam taki ambitny plan, mycie podłóg, okna, prasowanie...a jak na razie to tylko zmiotłam podłogę a na resztę jakoś siły nie mam ;)
Zaraz zjemy obiadek - makaronik z pysznym sosikiem z papryczką, fasolką i ogórkiem, a potem kawusię z mleczkiem - pół na pół, tylko taką pijamy od czasu do czasu, pychotka. A może potem przejdziemy się na jakiś spacerek.

Agutek ja też miałam dzisiaj na obiad makaronik! pyszne spaghetti i tak się objadłam jak nie wiem co
a co do sprzątania to cały tydziań robiłam generalne porządki i jakoś dzisiaj chyba wolę od tego odpocząć.
Agutek życzę smacznego!

reklama
Do góry