reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Niestety nie miałam wogóle czasu, by posiedziec w necie ..ale juz jestem:)!
Cieszy, ze teskniłyści i pamiętałyście o mnie-Duzo buziaków dla moich netowych przyjaciół!!!
Mnie też Was brakowało!

N Agga, tak się zastanwiam gdzie się podziałaś i co tam słychać u Ciebie. Widzę, że troszkę zamilkłaś. Pewnie, trzeba trochę się odizolować czasem od bb bo można wariacji dostać ciągle myśląc o dzidzi. ;)
Zajrzyj jednak czasem do nas i napisz jak ci się wiedzie.

To bardzo miłe Agutek, że o mnie pamiętasz :) Aż mi się cieplej na serduchu zrobiło :-*

U mnie nic nowego, zaglądam czasem do Was, czytam, choć nie piszę wiele... Większość forumowiczek jest na etapie starań o potomka i tym żyje :) Ja póki co nie myślę o tym... Nie żebym nie chciała, tylko... wiesz.
Na razie dalej na bezrobociu - w piątek wzięłam całe 260 zł zasiłku ;) Czyli jest za co szaleć ;) Siedzę w domu, mąż pracuje, nigdzie nie wyjeżdżamy - szara rzeczywistość. Ale ogólnie nie jest źle ;)

Wczoraj mieliśmy pierwszą rocznicę ślubu :laugh: Spędziliśmy ten dzien w domu oglądając nagranie ślubu i wesela oraz zdjęcia :) Było cudownie, wzruszająco ;)

Pozdrawiam serdecznie :)
:-*

N Agga gratuluję rocznicy :) Nie martw się niedługo się ułoży. Wiem że nie jest łatwo zwłaszcza gdy nie ma pieniędzy,pracy. Ale po burzy zawsze pojawia sie tęcza :)

reklama
N Agguś, właśnie zauważyłam dzisiaj twój suwczek ;) Ja jeszcze troszkę i tez mam rocznicę - drugą.
Ja też ostatnio rzadziej zaglądam, a jeszcze rzadziej piszę, bo jakoś tak mam wrażenie, że wcale to nie pomaga, a wręcz nawet czasami przeszkadza, zaczyna się mieć jakieś dołki przeróżne itp. W końcu doszłam do wniosku, że ile można pisać o tym samym i lepiej troszkę się wyluzować. No i tak robię ;)
No ale staram się regularnie podczytywać dziewczyny :)

Odzywaj się czasami. Pozdrawiam Cię mocno :)

Do góry