Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agutek pisze:hej, zmienilas nicka?
zauwazyalam czyatajac twojego ostatniego posta i sobie mysle "o ktos ukradl N Adze avatarka" ;D
LANA pisze:Mnie również męczą strasznie i stresują te ciągłe oczekiwania na @ TAKA LOTERIA PRZYJDZIE NIE PRZYJDZIE, NIBY AŻ TAK STRASZNIE O TYM NIE MYŚLE -PRZYNAJMNIEJ SIĘ STARAM :![]()
-ale najgorszy jest ten czas kiedy właśnie zbliża sie termin spodziewanej @-poprostu koszmar
Próbuje się wyluzować bo to chyba jedyna i najlepsza metoda i nie nastwawiam się ,że może zaszłam stwiedziłam ,że lepiej podchodzić do tego na luzie będzie co ma być.Wkońcu staramy sie z mężusiem 8 miesięcy i zdązyłam się przez ten czas przyzwyczaić ,że co miesiąc mnie zalewa fala wstręciuchy :
![]()
oj na pewno niedlugo rowniez i w nas bedzie powstawac nowe maluskie serduszko, raczki, nozki, itp.malaga pisze:Dzisiaj na zajęciach oglądaliśmy film "Cud miłości" - od poczęcia do chwili narodzin dzidziusiaCoś pięknego
Oglądałam już nieraz takie filmy, ale teraz, zwłaszcza teraz - wywarło to na mnie ogromne wrażenie... Zwłaszcza, kiedy pokazali, jak wykształca się i zaczyna bić serduszko, jak kształtują się rączki, nóżki...