reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Tak chciałabym już wiedzieć na 100 % ::) Żeby już @ przyszła i człowiek nie robił sobie głupich nadziei ::) Bo niby... ale jednak... - chyba zawsze tak jest ;)
Kolejny dzień skurczy przedmiesiączkowych :mad: Boli mnie całe podbrzusze i to dosyć mocno... Ciekawe, o ile dni mi się cykl skrócił ::) Niedługo się przekonam :mad:

reklama
też to Nagga czuję..i mówie..niech juz @ przyjdzie jak ma mi tak nerwy psuć;)..D0 tegop jak rano wstałam i chciałam pojsc do kuchni..to takie ukłucie było straszne, ze zwinęłam sie i przez chwile podniesć nie mogłam..tak zabolało..eetrzeba sie czymś zając ..do pracy sie wziąsc wówczas sie tak nie mysli ..a i też nie katuje.
Pozdrawiam!

Rusałko - też mam takie skurcze - momentami bardzo bolesne.. Zawsze takie miałam dzień czy dwa przed @, a nie cztery!! Nasze organizmy tak nas potrafią oszukiwać... ::)

Monix pisze:
N Agga a może nosisz małą fasolke!!??

Monix - nie wierzę.. Nie mogę, bo jak przyjdzie @ to się po prostu załamię.. Dlatego czekam na okres, chcę żeby przyszedł jak najszybciej, żebym sobie nie zaczęła robić zbytniej nadziei ::)

Elle - to byłaby prawdziwa wpadka, zupełnie nieplanowana, ale jaka szczęśliwa :laugh:

reklama
NAga dziewczyny mają rację takie wpadki się zdarzają jeżeli mi się uda w tym miesiącu
to to będzie dopiero prawdziwa wpadka bo przytulaliśmy się tylko raz (tyle miałam pracy)
a do tego odłożyliśmy narazie starania ( miał być przerywany ale nie wyszło mojej drugiej połowie) >:D
i o dzidziusiu wogóle nie myślleliśmy to było tak z miłości
PRAWDZIWA WPADKA
Naguś czekamy na pozytywne wieści od Ciebie!

Do góry