reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

witaj malaga
ja tez juz nie spie, wczoraj polozylam sie szybciej spac i takie sa tego efekty :( mezus obok spi i zaraz pewnie bedzie sie wsciekac, ze wale w klawiature ;)
co do obiadku to nie musze dzisiaj gotowac - idziemy do tesciow i tez bedzie rosolek ;D

reklama
Witajcie;)Ja tez już wstałam mimo, ze położylismy sie dosc poxno. Byliśmy na wsi..troszkę malowalismy(tzn..mąż malował..a ja byłam w lasku koło domu na grzybach-pierwszy raz:)Przynioslam mnóstwo grzybów..-okazłao sie-trujaków-kompletnie sie na tym nie znam i nigdy do lasów nie właze, bo boję sie kleszczy-no, ale nie tym razem:) Poxniej byłam z mamą i babcią..no i jak mnie oinstruowały które mam zbierac..to przynioslam dwa wielkie kosze grzybków;) i dziś będzie sosik grzybowy u mnie:)
Mąz jeszcze spi..a ja przy komp...i sączę już kawkę:)
Jeśli chodzi o Twoje wątpliwosci Agutek...-mam taaak samo!!!! My już rozpoczeliśmy starania...i bardzo pragne dziecka...ale wczoraj lezałam i marudziłam, ze bede gruba..ze jestem chyba za młoda...itp....(i też nie wiem skąd te głupoty mi do głowy wczoraj przyszły :mad:- moze grzybka halucynka zjadlam??? ::)-Wiec Agutek..chyba w pelni swiadomymi i pewnymi ..rodzicami będziemy wówczas jak poczujemy rozwijajace sie w nas życie..-tak mysle ::)

Mam rano dwa..a poxniej są godz rektorskie9w zwiasku z wyborami:)..no i darowałam sobie..upsss ::)

aprospos studiów i mamusiek:)- wróciły po wakacjach do nas 3 juz nie brzuchatki:)..i trzy urodziły córeczki:):):)-w miesiacach wrzesien(2) i jednak 6 dni temu:)..Pierwsza rodz moja kol z lawki..jej-mówie Wam mała jest cudna! Jadę do nich w środe:)-moze sama co nie co bede wiedziała:)i tej kolezance od razu powiem;)-w jej przypadku -ja też pierwsza sie dowiedzialam-no oprócz meża:)

No i wątpliwości rozwiane - zauważyłam właśnie, że śluz jest lekko zabarwiony krwią :( Dziś jeszcze, albo jutro dotanę okres :(
Niestety, ja na swoją kolej jeszcze muszę poczekać, nie wiadomo jak długo jeszcze :(

Malaga-nie moze byc- przepędzam te wstręciuchę@@@@i już -precz-poszła-moze to tylko takie plamienie....i moinie-musi być dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jesli by jednak ta @-niedobra przyszła- to ........
tak mi jakoś dziwne pytanie sie cisnie- Malagus- a nie mozesz sciemnić meza, ze masz niep.lodne(wówczas gdy są te:):)..tak coś Ci sie w liczeniach [oprzestawiało?:)..

reklama
staram sie zrozumiec jego podejcie i nie da sie ukryc, ze podchodzi on do tego bardzo rozsadnie...
jednak ty masz instynkt i trzeba go spelnic...mysle,ze tutaj tylko szczera rozmowa moze cos dac, klamstwa itp niestety nie...
a moze zapros go do nas forum - niech poczyta jakie to wazne dla nas kobiet miec dzidziolka ? ;D

Do góry