reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

A ja już idę spać :D Nie chce mi się już siedzieć. Zmęczona jestem i obolała :mad:

Dobranoc Wszystkim :) Słodkich snów, pozytywnych teścików jutro :D

reklama
Wczoraj dowiedziałam się, że następna koleżanka jest w ciąży :D Cieszę się, a jednocześnie boli mnie to strasznie.. ::)
3 koleżanki, które tak jak ja wyszły za mąż w zeszłym roku są w ciąży, dwie już urodziły. Boli mnie to, że my nie możemy, bo mamy kłopoty finansowe :( Boli też to, że każdy się pyta dlaczego nie staramy się o bejbusia ::) Z całego zeszłorocznego "ślubnego" towarzystwa tylko my nie jesteśmy w ciąży - wiem, że teraz zaczną się pytania, przekonywanie, itp. ::) Szczęśliwe przyszłe mamy będą mnie przekonywały, że muszę jak najszybciej zajść w ciążę, bo to takie cudowne uczucie ::) Tak jakbym nie wiedziała...

malaguś nie przejmuj sie na wszytkich przychodzi odpowiednia pora, na was tez przyjdzie ;) Ja marzylam o dziecku od 18 roku zycia i to bardzo.Juz wtedy z zazdroscia patrzylam na wszystkie okragle brzuszki i mlode mamy ,moje kolezanki z klasy maja juz kilkuletnie dzieciaczki. W koncu mam teraz 25 i doczekalam sie tego stanu. TY tez sie doczekasz :)

Ja sie ostatnio trzymalam mocno i niestety, znowu mnie dopadlo. Chrobliwa chec posiadania dziecka, ciagle o tym mysle :mad:
Pewnie za jakis czas znowu sie troche "wylecze", no ale jednak w tej chwili doluje sie tym, ze jeszcze cale 5 miesiecy musze czekac :mad: :mad: :( :mad: :( :( :mad:
Ech....

Malaga , Agutek glowy do gory , czas szybko minie i doczekacie sie malenstw , jak my wszystkie
a co do kolezanek to u mnie epidemia ....
jedna urodzila dziewczynke w wrzesniu, druga chlopczyka zaraz po wszystkich sw. , a kolejna ma termin na koniec listopada.....
dopiero to jest przygnebiajace i wspaniale zarazem

Agutek pisze:
Ja sie ostatnio trzymalam mocno i niestety, znowu mnie dopadlo. Chrobliwa chec posiadania dziecka, ciagle o tym mysle :mad:
Pewnie za jakis czas znowu sie troche "wylecze", no ale jednak w tej chwili doluje sie tym, ze jeszcze cale 5 miesiecy musze czekac  :mad: :mad: :( :mad: :( :( :mad:
Ech....

Agutek - mam tak samo :( Czasem sobie myślę, że tak jest dobrze, że i na nas przyjdzie pora i będę się cieszyć małą fasolką pod serduchem, a czasem - jak dziś - czuję właśnie "chorobliwą chęć posiadania dziecka" ::) Wtedy czuję, że nie mogę już czekać, że każdy dzień bez starań o bejbusia jest stracony :( :( Odrzucam wszelkie racjonalne powody, dla których powinniśmy poczekać - wszystko przesłania to ogromne pragnienie :( :(

reklama
Do góry