reklama
A
Agnezzz
Gość
haha ale rozmowa sie rozwinela o gumkach! ;D
my teraz uzywamy wlasnie ich, wczesniej pigulki, ale jakos nie mam ochoty do nich wracac juz nigdy jak slysze jakie ma sie problrmy zdrowotne o ktorych lekarze rzadko mowia...
my teraz uzywamy wlasnie ich, wczesniej pigulki, ale jakos nie mam ochoty do nich wracac juz nigdy jak slysze jakie ma sie problrmy zdrowotne o ktorych lekarze rzadko mowia...
KINDZIA100
Fan(ka)
hej mile panie !!!!! to ze test ujemny to nie znaczy ze NIE MA FASOLKI !! moja kolezanka ze szkoly zrobila 3 testy ,karzdy ujemny ale ona miala przeczucie.......i cholernego stracha,bo to bylo kilka miesiecy przed matura :Elżbietka pisze:LANO, nie ma, ale test ujemny. to chyba taka sama sytuacja jak u ciebiemoze te nasze fasolki takie tajemnicze?? oby to były fasolki!!
ja tez bylam w podobnej sytuacji,test negatywny,poszlam do lekarki,wstretnej wiedzmy
LANA
Fanka BB :)
Kindzia -tak mi przykro a to wiedżma jedna a nie lekarz
u mnie dziś 43 dzień cyklu -testy nic nie wykazały a w zeszłym tygodniu beta hcg i usg też nic ale moja gin twierdzi ,że mam czekać ,bo to może być bardzo wczesna ciąża i owulacje zdarzają sie nawet w dniu terminu miesiączki,tak potrafią sie przesunąć :
-więc czekam do piątku i powtórze testowanko-jeśli nadal nic to wtedy idę z powrotem do gina.
KINDZIA100
Fan(ka)
Dziekuje wam za slowa pocieszenia.Teraz jestem bardziej ostrozna,i lekarza mam inneg
d tamtego wydarzenia minelo kilka lat,zdazylam sie pogodzic.Ale chce zebyscie mialy moje doswiadczenie za przestroge.
Powodzonka
Powodzonka
reklama
malaga
Fanka BB :)
I sobota - i znowu zajęcia - grrr
Tak mi się nie chce
Na dodatek brzuch mnie pobolewa na @, jestem rozdęta, napompowana io jeszcze kilka doznań mało przyjemnych
Oj, ciężki mam w tym miesiącu zespół napięcia przedmiesiączkowego 
Życze Wszystkim lepszego samopoczucia i udanego dnia
Życze Wszystkim lepszego samopoczucia i udanego dnia
Podziel się: