reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Dzieńdoberek-dziewuszki  ;D Elzbietko a jak tam @ -nie ma?-mam nadzieje,że nie  ;D AneczkaK-u Ciebie chyba też nie ma @? U mnie też nadal nic -Trzymam kciukaski za Was kochane ;D

LANA - za Ciebie też trzymam!!! Może to jednak fasolka i badania to w końcu wykażą??
Elżbietko - może masz rację?? ;) To wkrótce tajemnicze fasolki się ujawnią :D

Elżbietko faktycznie te nasze sytuacje są podobne i jakieś takie nie wyjaśnione testy negatywne @ -brak-hmmmm ::)- może faktycznie fasolki -tylko takie tajemnicze,albo w chowanego się z nami bawią ;D No u mnie kochane to juz dziś 41 dzień cyklu-no takiego to jeszcze u mnie nie było najdłuższy i jedyny raz trwał u mnie 34 dni a tak zawsze 29-30 dni. aLE TERAZ TO BEZ "JAJEK",ŻE TAK SIĘ WYRAŻE TO JUŻ LEKKIE PRZEGIĘCIE JEST ZE STRONY MOJEGO ORGANIZMU ::)

no ja to kiedys miewałam długie cykle, ale ostatnio to były 26-31 dni, a dzisiaj jest 32 dzień cyklu i ani śladu po @. zreszte ciązowych objawów nie mam. a ty LANA??masz jakies pbjawy wskazujae na ciąze ewent??
ja to tylko zaczynam miec jakies dziwne zachcianki, wczoraj np poszłam na zakupy i idąc koło warzywniaka tak starsznie zapachniały mi ogórki, a ze nei wiedziałam jakie, to kupiła i kwaszonych i małosolnych ;D. zaszłam do drugiego sklepu i na widok koreczków śledziowych pociekął mi slinka, wiec tez kupiłam. no i zjadłąm koreczki razem z ogórkami i woda gazowąną popiłam. ale był wykop ;D ;D ;D

dzięuje wszystkim za zaciśniete piąstki!!

Co do ewentualnych objawów to mam mdłości ale nie codziennie ale co drugi dzionek i nie rano a popołudniu lub wieczorem ale to może być też związane z moim żoładkiem więc nie nastawiam się ,że to objaw ciążowy-hi hi ;D mam mniejszy apetyt ::)-jak zazwyczaj,trudno stwierdzić i mam jakies takie problemy "kibelkowe"-{lużne kupki}że tak brzydko się wyraże ::),aleto też może byc od żołądka,a przy okazji wzdęcia i odbijanie -ale zestaw-prawda ::) ;D

]

reklama
Elżbietko ale u Ciebie kochana taki estaw zachcianek -łojoj nie żle no jak dla mnie to "FASOLKA" ;D-nic innego nie może być ;D

Do góry