reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Agutek pisze:
ach ci faceci, takie wielkie dzieciaki z nich, ciagle cos ;D

Dokładnie, a już mój to naprawdę duże dziecko ;)

Agutek pisze:
ja to jestem taka ze lubie wiedziec na czym stoje i podejrzewam, ze w takich sytuacjach cisnelabym bardzo mocno mojego meza, wiercila dziure w brzuchu itp.

Agutku - wiesz ile ja już dziur wywierciłam?? :D :D

Agutek pisze:
wiem, ze pewnie to tez nie jest idealne rozwiazanie, ale bardzo mocno tkwilabym w swoim postanowieniu ze chce znac termin kiedy...bo nie wiem jak wy ale jednak wolalabym wiedziec, ze w tym miesiacu stanie sie ta chwila i sobie odliczac i zyc tym ;D

Rozmawiałam z nim dziś - ustaliliśmy termin, trochę to na "odczep się" zrobił, ale mu zapowiedziałam, że nie popuszczę i żeby nie rzucał słów na wiatr, bo ten termin jest dla mnie ostateczny i możemy go jedynie przyspieszyć :D Myślimy o wakacjach przyszłego roku - czerwiec - lipiec - sierpień :D Będę sobie odliczać :D :D

reklama
malaga, zawsze to juz cos....gratluje malego "zywciestwa" ;)
i jesli moge cos doradzic, to w maju zacznij juz go przygotowywac, ze w czerwcu nie ma zadnego odwrotu ;D

no a tak poza tym jak pojdzie wszystko po naszej mysli, to my mamy pierwsza probe w maju, czyli tylko miesiac wczesniej od was hihi ;D

Elżbietka pisze:
no ale teraz dla odmiany nie daje sie namówic na badania...

Elżbietko - wiem, że już długo staracie się o maleństwo... Pewnie mąż obawia się, że to po jego stronie tkwi tego przyczyna ??? ::) I dlatego nie chce badań, bo mogą to wykazać... ??? Ech, życie ::) My zrobimy wszystko, poddamy się każdemu badaniu dla tego maleńkiego cudu, a mężczyźni... boją się, że okażą się "niemęscy" ::)

a ja za was...a może wy też dołączycie do nas ?? no oczywiście nie dosłownie :laugh:, ale może ten miesiąc wcześniej...starałybyśmy się razm ;)

bede trzymac kciuki zeby los pozwolil wam jak najszybciej...
fajnie by bylo przeniesc sie razem do "przyszlych mam" i do tego samego miesiaca ;)

reklama
Do góry