reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Mam pytanko - czy to możliwe,że łykając folik wypłukuje się potas, może mój organizm na to dziwnie reaguje???????? Wiem, że z medycznego punktu to nie możliwe ale od kilku dni ciągle mam kurcze stóp. ::) Hmm.... a może w taki sposób mój organizm odreagowuje stres, mam naprawdę ostatnio w pracy akcje nie z tej ziemi, nerwy na skraju wytrzymałości co zresztą przekłada się na życie domowe. :(

Może to głupie pytanko ;D ale doszukuję się przyczyny :)

reklama
Rybko nie ma głupich pytań ;) :)
Myślę, że te kurcze to objaw stresu i rzeczywiście Twój organizm tak go odreagowuje.
Powinien Ci pomóc sok pomidorowy, bo ma dużo potasu. Może nie jest najsmaczniejszy, ale mi w takich przypadkach pomaga poza tym jest dobry dla serducha które nieżle "dostaje" w takich nerwowych dniach.
A tak swoją drogą to też go chyba zacznę pić bo maj szykuje mi się w pracy koszmarny :(
Pozdrawiam

Rybko-Monia Nowa-gdziescie..gdzie ;D..a co z DreamsAboutBaby..-czyżby pojawiła sie z nowinką ;D
Już ide..:)zmykam.Tymczasem...Kissssssss

Rybka ..Monia dzis sie pojawiły..a gdzie Aga(Nowa)..i co u DreamsAboutBaby..-??
ale sie do Was dziewuszki przyzwyczaiłam...a tak sobie myśle, ze jak juz niedługo zaciazycie..-czego z serducha Wam mocno zyczę!..to zoatsniemy tu..pewnie na jakiś czas..mam nadzieję..z Agnezzz i Nową(Agą)..same..Agnezzz musi czekać..Aga meza przekonac..a ja czekac conajmniej do wakacji..az z pracą rozwiaze sie problem wyjazdu służbowego..
No, ale co tam..przeniesiemy sie do Was(chyba nas nie wygonicie)..do wątku..lutówek..marcówek:)..i tak bedziemy Wam kibicowac..:)..no i Wy czasem do nas zajrzycie co?..nie zostaiwcie na dziewuszki? :-[

Jestem jestem, codziennie tu wpadam i czytam nowinki :D
Męża raczej już Dorka nie przekonam, nie w tym roku - ciągle mu powtarzam - zafasolkuj mnie, a ten nic ;)
Ale jest szansa na przyszły rok :)
Wtedy będę do Was pisać w wątku "Niemowlaki" :D , bo tam mam nadzieję się przeniesiecie po urodzeniu dzidzi :D Tylko mi nie znikajcie potem ;) ;D

Dziewczyny, udanego weekendu majowego....ja biorę urlopik i będę dopiero 9 maja w pracy, więc raczej nie będe miała dostępu do neta.
Bawcie się dobrze w te wolne chwile, fasolkujcie i trzymajcie za mnie kciuki 7 maja ..piszę ten cholerny egzamin :mad:

Ale będę miała zaległości na BB po tym tygodniu. Buźka!!!!

reklama
Do góry