reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
hej :)

Też zazdroszczę domku i pięknych okolic, ja to mam mieszkanko na Śląsku więc świeżego powietrza tu jak na lekarstwo. Ale przynajmniej balkon mam i bratki hoduję :) Rosną jak szalone ;D A sąsiadów mam ok- sami emeryci, trochę za ciekawscy, ale za to bardzo mili :)
pozdrawiam :)

to wszystkie dziewczynki z duzych zabrudzonych miast zapraszam w moje okolice, jak kiedys bedzie przy okazji...grzybki rosna w naszych pieknych lasach jeseienia, latem jeziorka do kapieli....ogolnie jest fajnie..moze miejsc pracy za duzo nie jest..ale ja tam kocham moje miasto...ogolnie moje maiasto ma etykietke - zielonego miasta :D

Wpadniemy ..skoro zapraszasz Agnezzz całą ekipą:):)!.."brzuszówek" byc moze już:)!

Dzień dobry wszystkim :) Oby minona noc zostawiła po sobie ślad - małe, śliczniutkie fasolki :D
Ja właśnie pomalutku zbieram się do pracy. Na razie słoneczko nieśmiało próbuje cosik świecić i grzać, ale coś słabiutko mu idzie :) Ale mam cały czas nadzieję, że dzisiaj nie będzie padało :)

Słyszałyście może jakieś długoterminowe prognozy pogody??? Ja słyszałam, że lipeic - sierpień szykuje nam upały do 40 stopni, a koleżanka mi mówiła, że ponoć przewidują, iż dopiero od koniec sierpnia i we wrześniu będzie ładnie :mad: Tak nie może być!!! Ja jestem ciepłolubna i marzne teraz strasznie :( Oby się wkrótce ociepliło...

Miłego dnia :D
:-*

ja już nie wierzę w prognozy długoterminowe...tak trąbili że w kwietniu 20 a maju 30 stopni...bzdura totalna....
jakoś to będzie-mam nadzieję że będzie ciepło bo to będą moje pierwsze wakacje odkąd wyszłam z liceum :D
pozdrowionka

reklama
Witajcie!:)
Ja tez chce słońca..w takie pochmurne dni..pluche mam doła i nic mi sie nie chce robic..i równiez..potwornie marznę:(!

Wiecej słonca! Wiecej FASOLEK:)!!

Do góry