reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Agutek pisze:
malaga widze, ze zmienilas swoj podpis. A suwaczka juz nie bedziesz miala ???

Zmieniłam, bo pomyślałam, że może wśród babyboomowiczek znajdzie się jakaś miłośniczka psiaków ;) Zwłaszcza tych biednych, schroniskowych. Ja sama ma dwa :)
To ma na pewno większy sens niż mój suwaczek...

reklama
Elżbietko :)...jaki piękny suwaczek :) ;) :)...to są te jajeczka co je będziesz wysiadywać na fasolkę?? ;D ;)

Ju pisze:
mam nadzieje,że w końcu ktoś przerwie tą złą passe... może ja.... :):):):)

Och...Julinka...przerwij, przerwij :)...bo ta passa bez wpadek trwa już zbyt długo ::)

malaga pisze:

Malaguś masz bardzo dobre serduszko... :)

Agutek pisze:
Elzbietko - zobacz na moj suwaczek. Jeszcze tyle trzeba czekac kurde felek ::)

Agutku...cierpliwości ;)...za troche ponad 2 tygodnie będziesz miała 1 z przodu :D...i za niedługo myk do staraczek... ;D ;D ;D

Elżbietko...sama nie wiem co i jak ::)...od rana czułam że @ sie zbliża ale dopieo koło południa było jakieś małe plamienie...no i ustało...teraz patrzyłam że coś tam na wkładce jest...tak jakby śluzik zabarwiony...hmmm...od czasu do czasu ból jajnika i brzusio pobolewa...

Przeważnie miałam tak że jak czułam że @ to od razu mnie zalewało a dziś bawi się ze mną w ciuciubabkę... ::)
Ale nastawiam się na zalewanie albo w nocy albo jutro...w każdym razie psychizni jestem nastawiona na @...niestety...

malaga pisze:
Agutek pisze:
malaga widze, ze zmienilas swoj podpis. A suwaczka juz nie bedziesz miala ???

Zmieniłam, bo pomyślałam, że może wśród babyboomowiczek znajdzie się jakaś miłośniczka psiaków ;) Zwłaszcza tych biednych, schroniskowych. Ja sama ma dwa :)

Bardzo ladny gest :) No ale nic nie stoi na przeszkodzie wrzucic jeszcze suwaczek ;)

monika3 pisze:
Agutek pisze:
Elzbietko - zobacz na moj suwaczek. Jeszcze tyle trzeba czekac kurde felek ::)

Agutku...cierpliwości ;)...za troche ponad 2 tygodnie będziesz miała 1 z przodu :D...i za niedługo myk do staraczek... ;D ;D ;D

monika3, ty to jestes spryciara , rzeczywiscie bedzie jedyneczka. Nie pomyslalam o tym ;D Jupi :p

reklama
Do góry