reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

A juz widze - 2 cykle!

Moniko- to sa dopiero dwa cykle, o zadnych badaniach nie mysl! To stanowczo za wczesnie...ni doszukuj sie u siebie chorob itp. po prostu nie za kazdym przytulaniem zachodzi sie w ciaze, wiec moja rada : zadnych badan jeszcze dobrych pare miesiecy ;)

reklama
Agutku...jesteśmy małżenstwem od 2 lat i 4m-cy...i przez cały czas nie zabezpieczaliśmy się...przez półtora roku "stosowaliśmy stosunek przerywany"... ::)
Liczyłam dni płodne ale tak pi razy drzwi i napewno dochodziło do przytulanek w czasie owu i to nie raz...
Zaznaczyłam że staramy sie od 2 cykli bo wtedy mój mąż powiedział "tak, chce dzidziusia"...po czym zmienił zdanie ale tak w połowie...bo sam nie wie ::) wrrr...
Czyli można powiedzieć że od ponad roku "jazda bez trzymanki"...tylko że bez efektów... :( :( :(

Ale stosunek przerywany, a wiec z 60% szans zabieralas sobie od razu bo nie dopuszczalas do "tankowania".
Ja nadal potrzymuje zdanie, ze jeszcze za wczesnie na badania, bo normalnie tak w 100% staracie sie dopiero od niedawna.
Ale jesli ma ci to pomoc to zrob sobie badanka, bo najwazniejsza jest tutaj zdrowa psychika i jesli badania ci ja uspokoja to lepiej przetestowac sie. :)

moniko3, najlepeij by było zbadac na początek armię męża, ale skoro on podchodzi do tego tak troche niepwenie, to poczekaj jeszcze troche...
przyjdzie dzeiń kiedy bedzie pewny ze chce, a nawet bedzie chciał bardziej niz ty!! u mnie tez maz na poczatku nie chciał, ja piguły odstawiłam to on zacząl cyrki odstawiac i różniaste metody antykoncepcji wymyślac. ale szybko mu przeszło ijak dojrzal do myśłi o dziecku, to teraz wiecej o tym gada niz ja ::)

Czyli co moje Kochane?? :) Poczekać jeszcze trochę??

Najbardziej boję się tego że później będę sobie wyrzucać że gdyby...co nie daj Boże...coś było nie tak to że wcześniej nic nie zrobiłam... ::) :(

Hmmm...może faktycznie jeszcze poczekam ze 2 cykle...tym bardziej że teraz mam 23 dniowe cykle więc to nie za dużo czasu...a może w tym czasie mężuś jakoś się dogada sam ze sobą... ::)

Ja mowie : poczekaj jeszcze :p :p :p
Jestem pewna, ze w miedzyczasie zajdziesz w ciaze i nie beda ci potrzebne zadne badania ;D

Dzięki Agutek :)...wiem z doświadczenia że Twoje rady skutkują ;D ;D ;D
Jedna...dotycząca milczenia na temat dzidziuśka poskutkowała...więc ::) ;D...hihihi...

reklama
Elzbietko w tym cyklu rzuc sie na meza (sexy bielizna i romantyczny wieczor najlepiej w otoczeniu innym niz tradycyjnie :p ) - a za miesiac zobaczysz ze bede efekty - 2 kreseczki na tescie ;) ;)

Do góry