reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Elżbietka pisze:
Agutku, pomyśl ze poxniej już nic nie bedzie takie samo...
dzisiaj rozmawialam z taką jedną pania:jej synowa urodzila pierwsze dziecko, okolo miesiac temu. teraz siedzi w domu i płacze, bo nie radzi sobie, bo dziecko płacze, bo niewyspana...
wiem, do mnei tez to nei dociera, ale w sumie taka jest prawda.

aha! dla mnei najlepszym argumentem studzacym zapały ciążowe sa nudnosci i wymioty! i póki co ciesze sie ze jeszcze tego nie doświadczam :)
i ze na co mam ochote to robie/jem.
a jak lekarz nie pozwoli w ciazy przytulac sie z mężusiem ???

Tyż fakt...co prawda to prawda :)

Agutek no wiesz nie wierzysz mi ?? :o .. oczywiscie ze bedzie pozytywny, wygladniale chlopczyki tylko czekaja na Twoje piekne jajeczko :p  ... milych zakupów ... kup dla Nas po dobrym humorze ;)

Elżbietko o tym samaym myslalam , ze jak gin nie pozwoli na przytulanie z mezusiem w ciazy?? ale i tak sami postanowilismy ze napewno pierwszy trymest przytulanska ne bedzie ... jak my to wytrzymamy  ::) hehe , niom ale dla dzidzi wszystko :)

Elżbietka pisze:
ja wlasnie wrócilam z zakupów. mąz pojechał dalej sprawy załatwiac.

dzisiaj w końcu go dopadne, @ sie skończyła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oj oj , czuje wielka akcje dzisiaj  8) ... i wyczerpnie pozniejsze ;) ... niom ale nalezy sie :)

Elzbietko oczywiscie ze nie zmarnuje, aczkolwiek dzisiaj to bedzie po prostu slodkie przytulanie , bo i tak jak mialo cos byc to juz jest ;) ... a jak nie ma to moze takie wyluzowanie i nie myslenie zaowocuje ??  ::) ;)

reklama
Do góry