reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
hmm... no to styropian kupic i wtedy nic juz nie zaszkodzi na okrzyki zadowolenia ;) a tak poza tym to szwagier chyba nie ma nic przeciwko ze jego brat z zona ciesza sie zyciem ;) :p

Heloł
Jestem po zakupach. Musze jednak uciekac zeby zjesc obiadokolacje, zrobic powtorke materialu i isc spac bo jutro pobudka o 4.30 i jade do szkolki.
Trzymajcie za mnie kciuki prosze!

Ach :D...co za ekscytująca duyskusja o przytulankach i świecach i wannach ;D...a ja cierpię na @...więc pomarzyć sobie mogę ::)...wrrr...a tak chciałam żeby wredna nie przychodziła...

Ale Wam Elżbietko, MoniQa życzę słodko-ostrego przytulanka ;D ;)

A Ty Agutku...do łóżeczka i słodkich snów...i połamania długopisów na jutrzejszym egzaminie ;) :)

moniko3, przykro mi ze masz @. dla mnei wlasnei sie skończyła :). a to miała byc ta od ciebie!!
mam nadzieje ze zarównou ciebie jak i u mnie ta @ to była ostatnia!!. wiecej wypraszam sobie!!
dobra, ide w końcu do tej kąpieli :)

reklama
Elzbietko kapieli??  ::) woda zagluszy okrzyki zadowolenia ;) ... wykorzystaj te chwile :p milego pluskania :)

Agutek POLAMANIA DLUGOPISA BADŹ JĘZYKA :) daj jutro znac jak poszlo :) ...kosmatych snow :)

Monisiu niom przytulanko bedzie ...ale Elżbietka mi o tym ostrym opowiadala i tak sie zastanwiam czyby te slodkie nie zamienic na bardziej ostre  :-[ ;D ... a Ty slonko tak jak mowi Elzbietko , przytulac bedziesz sie juz niebawem i mam nadzieje ze to bedzie definitywne przytulanie :)

Do góry