reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzamy nowe dania do jadłospisu

ja znowuż znalazłam taki artykuł:

Zioła w kuchni dla najmłodszych

polukałam sobie na allegro różne kaszki - miałyście może styczność np z taką?:
http://allegro.pl/item648475979_milupa_bezmleczna_i_bezglutenowa_kasz_grysik_hit.html

co to jest tapioka? bo tam występuje skrobia z tapioki... to nadaje się dla dzieci?

w ogóle to ten sprzedający ma też w ofercie kaszki hippa bezmleczne, bezglutenowe, bez dodatku cukru - może fajne by były?

kurde, im bliżej rozszerzania diety tym bardziej się stresuję :/
też tak macie? nie wiem, co podać dziecku, żeby było dobre :(((((((
czemu to takie trudne ;]

Ostatnia edycja:
reklama
nie dość że trudne to jeszcze zero współpracy:dry: Kubie brokuły w ilości kilku łyżeczek jakoś jeszcze przechodziły ale mina jaką zrobił po łyżeczce zupki na pewno znaczyła a sama se kurna jedz to świństwo:-p szukamy nowych smaków a brokuły zostają na przyszłość

Moja wcina wszystko ... słoiczki z mięskiem najbardziej lubi;-)
A co do słodkiego heh..u mojej się to nie sprawdza...bo odkąd zaczęła jeść słoiczki, obiadki zupki i dania to niechętnie je kaszki... widzę, że woli słoiczki;-)
mamjakty na innym forum polecano mi te kaszki:tak:zamawiam kaszki w piątek hehe po wypłacie;-)napiszę na jakie się zdecydowałam!!

dziewczyny a jak to jest z miodem? wiem ze jest alergizujacy, ale zastanawiam sie kiedy mozna sprobowac... ale pewnie jeszcze nie!

mamjakty to napisz jakie wybrałaś!!
Moja mała dzisiaj zjadła jabłuszko i jagódki i coś płacze...nie wiem czy ja boli brzuszek od tego czy idą ząbki...ehhh albo to i to:-:)-(

Kasia - zaszalałam i duużoo kaszek kupiłam - nie potrafiłam się zdecydować :zawstydzona/y: ale takie kaszki się nie zmarnują, tak myślę ;-)
zamówiłam:
1. HIPP KASZ.JAGLANA BEZMLECZNA BEZGLUTENU NIEMCY HIT (numer 661298338)
2. HIPP KASZ.Z PŁ.RYŻOWYMI BEZGLUTEN.BEZMLECZNA HIT (numer 648458051)
3. HIPP KASZ.KINDER GRIES BEZMLECZNA BEZGLUTENU NEW!! (numer 661299088)
4. MILUPA BEZMLECZNA I BEZGLUTENOWA KASZ.GRYSIK HIT (numer 648475979)
5. MILUPA KASZ. Z PŁ RYZOWYMI PO 4m BEZMLECZNA,BEZGL (numer 657484947)
6. HUMANA KASZKA ZBOŻOW-JABŁUSZKIEM 250g BEZMLECZNA (numer 667361750)
7. HOLLE SZWAJCARSKA KASZKA 3 ZIARNA 250G BEZMLECZNA! (numer 667356443)
8. HOLLE KASZ.JAGLANA Z JABŁKO-GRUSZKA BEZMLECZNA (numer 669791996)

reklama
Do góry