Paulinka25
Wrześniowe mamy'08
Ja wczoraj dalam mu biszkopty 2 sztuki a dzis rano caly zasypany,czyli odstawka niestety a tak mu smakowalo
.Za waszą radą sprobuje z ta piętka chlebka 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Małej nie wysypuje prawie po niczym (jedyne co ją uczula to cytrusy, oczywiście jak ja je zjem i mleczko wypije
oczywiście nie napycham ją tym wszystkim tylko po troszeczku daję

twoja już je paróweczke 

mój to na etapie papek jest 

w sumie to nie ma zabków to niewiem czym by se jadł nawet biszkopciki czy cos innego oprócz papek ....
:-):-):-) paróweczki do dalega odległa jakaś dal u nas 

poza tym lekarze zalecają dawanie np chrupek żeby dziecko uczyło się gryźć bo od umiejętności gryzienia zależy umiejętność mówienia, bo przy gryzieniu dziecko ćwiczy mięśnie szczęki, i później jest mniejsze ryzyko że dziecko będzie się np jąkać
eh jakoś boje sie że jak dam mu biszkopta to że wysypie go bo to alergik na wszystko ma alergię oddechową skórną i pokarmową wszystko nam się zwaliła musze najpierw się lekarza spytać 

moja mała to żarłoczek jest
ale najśmieszniejsze jest to że tak ładnie wcina, a nie jest grubaśna