reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

Zuzia oj lakomczuszki,lakomczuszki te nasze dzieciaczki ;-) Dorastaja...... moj tez jak tylko brzdekne talerzem to domaga sie stanowczo tego co na nim laduje :wściekła/y: a jak w sklepie jade alejka ze sloiczkami to malo z wozka nie wyskoczy na widok tylu pysznosci!
Dobry masz kochana pomysl ze zgraniem posilkow zeby jesc wspolnie,my tak probujemy ale niestety nie za czesto w tygodniu uda nam sie z robciem wszamac razem obiad :-(
IdziaKamilka polubila w koncu jablka :confused: bo cos pametam kiedys chyba jakos jej nie wchodzily,tak??Czy pomylilam dzieciaczki???
Papajka Zatem jak pod reka masz ;-) to zdrowko!! ;-) Prace mama nieobliczalna :cool2: dobrze ze na dziecko sie zdecydowalam bo bym albo na kardiologii wyladowala albo na AA albo w wariatkowie ;-)

reklama
Zuzia1 u nas w domku taka sama sytuacja od jakiegos czasu.
Maz wraca z pracy przed 18 i je obiad a Maja jest wtedy po jakims posilku (deserek) ale waruje przy tatusiu i nie ruszy sie na krok i warczy jak szczeniaczek i domaga sie jedzenia:))))

buba nie pomylilas dzieciaczkow - czasami mala da sobie przemycic deserek z jablkiem - ale zeby tylko nie za duzo tego jablka ... a ten kisielek to zrobie jablkowy i jak mala nie bedzie chciala to sama zjem :)

A ja dzis bylam z Dominika u lekarza na kontroli i sie rapztalam kiedy moge wprowadzic jogurcik i powiedziala mi jesli juz nie ciagnie piersi a pije mleko modyfikowane to powoli moge wprowadzac danonki a pozniej twarozki.Wiec od poniedzialku zacyniemy dawac Danonki.

I znow ten sam temat,czy duzy czy maly to i tak danonek:yes:nawet producent zaleca od 3 roku zycia.Choc niektorzy lekarze zalecaja,ciekawe dlaczego:confused:

reklama
Ja tam sie nie wypowiadam bo nie wiem!!moja kol dawala swojej corce danonka i nic jej nie bylo i nie jest

a czy bedziecie dawaly juz od roku krowie mleko?? pytalam ostlekarza jak dlugo to modyfikowane itd i poiwedizla ze od roku moza wprowadzackrowie mleko! co wy na to ??

Do góry