reklama
buba - nie, nie, to nie sa posilki mojej malej - to byla propozycja dla zuzi czym zastapic mleczkoidziu no prosze jak twoja mala kaszke polubila :-) i cycusiowe mleczko na inne smakolyki zamienila.Zuch dziewczyna!!
moja mala je kaszke tylko raz ale z checia
A u nas maja nadal je kaszke ryzowa ale tylko na wodzie ale oprocz bananowej zjada tez jablkowa. Maleczne dalej jej nie smakuja :-(
Probowalam jej podac do picia mleko modyfikowane i beeeee jak sie krzywila.
No ale jest jakis postep mloda zaczela pic, rozcienczam jej soczki z woda i wciaga cala butle.
Zjada tez obiadki sloiczkowe ale najbardziej jej smakuja robione przez mamusie, osatnio sprobowala buraczkowej mniam mniam zjadla cala miseczke
, ja jej nie miksuje tylko rozdrabniam widelcem jejku jak ona wtedy zuje to jedzonko
)) (oczywiscie zupki bez smietanki)
Probowalam jej podac do picia mleko modyfikowane i beeeee jak sie krzywila.
No ale jest jakis postep mloda zaczela pic, rozcienczam jej soczki z woda i wciaga cala butle.
Zjada tez obiadki sloiczkowe ale najbardziej jej smakuja robione przez mamusie, osatnio sprobowala buraczkowej mniam mniam zjadla cala miseczke
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Kuba w sobotę wciągnął deserek z jogurtem (ten po 6 m-cu), bo w domku akurat już nic innego nie było i nic złego się nie działo:-). A deserek smakował bardzo
.
Woloszki - widzę, że Twoja mała ma taki sam gust kulinarny, jak mój Kubula
.

Woloszki - widzę, że Twoja mała ma taki sam gust kulinarny, jak mój Kubula

reklama
Podziel się: